En bedre måte å selge B2B på.

Møt kundenes krav med en mer intuitiv, tilpassbar netthandelsplattform – bygget for de unike behovene til B2B.

Tectran White
Black Diamond White
Berlin Packaging White
Us Cutter White
United aqua group white

B2B Edition vant 24/24 medaljer under 2023 Paradigm B2B Combine.

Moderniser din B2B e-handelsopplevelse.

Kjøperportal med åpen kildekode

Skreddersydde kjøpsopplevelser: Lag en tilpasset kjøpsopplevelse ved å bruke kildekoden til kjøperportalen vår, og minimer kostnadene ved å løse komplekse B2B-behov.

Kredittstyring av bedriftskontoer

Kredittbetalinger gjort enkelt: administrer kontoer og kreditt for de ulike kundegruppene dine fra ett praktisk sted.

PaymentKontroll på betalingssynlighet

visibility control

Kontroller B2B-salg: administrer godkjente betalingsalternativer, inkludert kjøpsordrer og kredittkort, for en problemfri kjøpsopplevelse.

Salgsrepresentant maskerade

Strømlinjeform B2B-innkjøp: logg inn på vegne av bedriften din, få tilgang til handlelister, legg produkter i handlekurven og legg inn bestillinger sømløst.

Kontrollert tilgang

Sømløse opplevelser for alle kunder: skreddersydde opplevelser, tilpassede kjøpernivåer og rollebasert tilgangskontroll for hver kunde.

Fakturaportal

Gjør fakturering og betalingsbehandlingen raskere: aktiver ulike betalingsmetoder for raskere, mer effektive transaksjoner, akselerer fakturering og betalingsbehandling.

Flere storefront-lokasjoner for lokale opplevelser

Lokaliser enkelt: lag kjøperspesifikke opplevelser på tvers av segmenter, lokasjoner, vertikaler, språk, valutaer og mer ved å enkelt lansere og administrere nye storefronts fra én enkelt backend.

Selgertilbud og rabatter

Øk B2B-salg: Tilby personlige prisalternativer, tilbud og rabatter for å fremme kundelojalitet, øke salget og kundetilfredsheten.

Delte lister og enkle gjentatte bestillinger

Øk bestillingseffektiviteten: tillat kjøpere å dele kjøpene sine

Mobiloptimalisert

Øk salget mens du er på farten: spesialiserte funksjoner som er utviklet for å forbedre sidehastigheten, bidrar til å øke konverteringsraten uansett hvordan kundene dine handler.

Tilpassede kataloger og priser

Tilpass kundeopplevelsen: dikter tilpassede priser og kataloger for individuelle kunder eller kundegrupper, plassert bak individuelle pålogginger.

Headless støtte

Gjør B2B-bedriften din klar for fremtiden: MACH-arkitektur, avansert funksjonalitet, sømløs integrasjon og personlige opplevelser gjennom API-er.

Hvorfor merkevarer sier at de flyttet til B2B Edition.

Integrer verktøyene du stoler på.

ERP, OMS, CRM — ikke noe problem. Forenkle viktige integrasjoner med ett klikk eller tilpass automatiseringen med åpne API-er.

Forbedret kundeopplevelse

Lanser forhåndsbygde verktøy med ett klikk, inkludert umiddelbar tilbudsgenerering, brukertillatelser og ombestilling for en førsteklasses B2B-kundeopplevelse.

Tilpasset frakt

Reduser kostnadene ved å bygge tilpassede fraktpriser for B2B-kundene dine via vår opprinnelige integrasjon med ShipperHQ, den ledende motoren for fraktpriser.

Tredjeparts datasynkronisering

Synkroniser data med hvilket som helst tredjepartsverktøy i økosystemet ditt ved å utnytte vår åpne og utvidbare plattform.

B2B netthandel på din måte.

Produksjon

Produserende kunder er forskjellige fra andre forbrukere, men de forventer fortsatt moderne kundeopplevelser. Lever en engasjerende og friksjonsfri reise for å oppnå et konkurransefortrinn.

Engroshandel

Forenkle med én enkelt for- og bakopplevelse for detaljhandel og engros. Automatiser kundegruppe-styring, og tilpass priser og rabatter helt ned til det unike SKU-nivået.

Koble til de beste B2B-partnerne.

Design og bygg en vakker butikk, forbedre markedsføringsresultater og effektiviser B2B-drift. BigCommerces byråpartnere gir deg sertifisert ekspertise ved å ta virksomheten din til neste nivå.

"Som en ganske kompleks B2B-operasjon, trengte vi ting som spesialiserte vareattributter, tilpassede innganger, et grensesnitt med vår eksisterende ERP og tilpassede frakt- og håndteringsmuligheter for kundene våre. Det var ingen enkel oppgave. American Eagle fikk oss imidlertid til å føle oss trygge og var i stand til å fullføre visjonen vi hadde."

Chris Hiller Daglig leder, Berlin Packaging

Migrert fra: Offline til online

"Vi jobbet med BigCommerce-partneren Intuit Solutions, som legger en skin over BigCommerce-kassen på én side og omorganiserer all informasjon. Nå er det tre kolonner på betalingssiden. Det er ingen scrolling i det hele tatt. Det er rent og ikke distraherende for kundene. I tillegg kan vi merke det eller inkludere oppsalg eller kryssalg etter behov. Det har fungert veldig bra."

David Berlach Medgrunnlegger og meddirektør, Bohemian Traders

Migrert fra: Volusion

"BigCommerce er spesielt godt egnet for B2B-bedrifter som leter etter en prisgunstig, partnersentrisk, flerbruks SaaS netthandelsløsning for å levere komplementær funksjonalitet."

ANDY HOAR   DIREKTØR, PARADIGM B2B

Utvid markedet ditt sømløst.

Selg og administrer B2B og DTC fra én plattform.

Konkurrer med DNVB-er

Med sterkere konkurranse fra digitalt innebygde vertikale merkevarer (DNVB), selg direkte til kunder og ta tilbake kontrollen over varehandelen og produktmeldingene dine.

Eie dine kundeforhold

Eie kunderelasjoner direkte, utvikle personlige kundeopplevelser og bygg langsiktig lojalitet.

"Tidligere stolte vi på at grossister gjorde mye av markedsføringen vår, men å gå direkte til forbrukeren har gjort det mulig for oss å dele merkevarehistorien vår med kunder på vår egen side og måte."

Heidi Maund, direktør for netthandel, Natori

Mer frihet. Mer salg. Mindre kompleksitet.

Det er BigCommerce B2B Edition.