Engroshandel

Ledende kompetanse, bedre kjøpsopplevelser.

Forbedre SEO og kundeopplevelsen for alle kundesegmentene dine med innebygd engrosfunksjonalitet på både front- og back-end.

Tatine Black
Berlin Emballasje svart

Grossist-kanalstyring uten problemer

Enkel front- og back-end-opplevelse.

Samle detalj- og grossistkanalene dine på ett enkelt nettsted og back-end. Bruk en BigCommerces landingsside for å vinne nye engroskunder, og tilpass nettstedet ditt for deres produkt- og prisbehov når de logger på.

Automatisert kundegruppestyring.

Tildel grossistkunder til unike kundegrupper for automatisk å tilpasse nettstedopplevelsen deres, inkludert unike priser, produkter, gjentatt bestilling og godkjenningsprosesser.

Innebygget prislistefunksjonalitet for kundetilpasning.

Tilpass priser og rabatter ned til den unike SKU-en for hver enkelt kunde med BigCommerces innebygde prisliste. Tilordne enkelt nye prislister til kundegrupper, eller den enkelte grossistkonto.

Spørsmål om hvordan vi kan hjelpe din bedrift?

Våre salgs- og supportteam er tilgjengelige via telefon, chat og e-post.

B2B Edition vinner 24/24 medaljer i 2023 Paradigm B2B Combine.

Kritiske funksjoner umiddelbart

Grossistkunder handler annerledes enn privatkunder. På grunn av massebestillingsstørrelser og godkjenningsprosesser, trenger grossistkunder spesifikke betalingsalternativer og nettstedopplevelser — som begge støttes av plattformen vår.

Forenklet segmentering

Fasettsøk bygget av Elasticsearch, inkludert tilpasset feltstøtte for raffinert søk.

Engrosspesifikke betalingsløsninger

Native CSR-generert tilbudsadministrasjon og bulkpriser brutt ned til SKU-nivå for hver enkelt kunde eller kundegruppe, uten tak.

Mere enn du trenger til å begynne med? Start med BigCommerce Essentials.