En bedre måte å bruke B2B på.

Møt kundenes krav med en mer intuitiv, tilpassbar netthandelsplattform – bygget for de unike behovene til B2B.

Kom i gangBe om en demonstrasjon
 

B2B Edition vant 24/24 medaljer under 2023 Paradigm B2B Combine.

Hvorfor merkevarer sier at de flyttet til B2B Edition.

Design tilpassede kjøpsopplevelser.

"Tilpasset utvikling er ikke noe andre tilbydere egentlig tilbyr. Det å vite at vi kan gjøre som vi vil med systemet var veldig viktig for oss."

Joe Fassbender, Business Transformation Manager, United Aqua Group

Migrert fra: NuORDER

Tilpass og innover raskere, uten problemer.

"BigCommerce gir oss skalerbarheten, fleksibiliteten og åpenheten vi trenger for å gå inn, gjøre endringer og implementere dem akkurat når vi trenger det."

Jed Simpson, daglig leder, TYGRIS

Migrert fra: Offline, manuell

Legg til butikkfronter, regioner og kanaler fra én plattform.

"Enten det er gjennom prislister, tilpassede kommersielle tilbud eller skattestøtte, leverer BigCommerces opprinnelige funksjonalitet og omfattende partnerappmarked hybriden av B2C- og B2B-funksjoner vi trengte for å skreddersy nettstedet vårt til forskjellige målgrupper."

Sean Flaherty, markedsdirektør, US Cutter

Migrert fra: COREsense

Frigjør tid. Lavere kostnad og risiko. Overlat vedlikeholdet til oss.

"Vi ønsker å forstå produktene våre, forstå kundene våre og fokusere på dem. Vi ønsker egentlig ikke å håndtere servere og holde lysene på, holde teknologien i gang."

Richard Hughes, Netthandel & markedssjef, Industrial Tool Company

Migrert fra: Custom .NET solution


B2B netthandel på din måte.

Collage folk som arbeider lager distribusjonssenter analyse komponent generisk

Produksjon

Produserende kunder er forskjellige fra andre forbrukere, men de forventer fortsatt moderne kundeopplevelser. Lever en engasjerende og friksjonsfri reise for å oppnå et konkurransefortrinn.

Les Mer
Collage person mobil enhet skanner sku komponent generisk

Engroshandel

Forenkle med én enkelt for- og bakopplevelse for detaljhandel og engros. Automatiser kundegruppe-styring, og tilpass priser og rabatter helt ned til det unike SKU-nivået.

Les Mer

Koble til de beste B2B-partnerne.

Design og bygg en vakker butikk, forbedre markedsføringsresultater og effektiviser B2B-drift. BigCommerces byråpartnere gir deg sertifisert ekspertise ved å ta virksomheten din til neste nivå.

"Som en ganske kompleks B2B-operasjon, trengte vi ting som spesialiserte vareattributter, tilpassede innganger, et grensesnitt med vår eksisterende ERP og tilpassede frakt- og håndteringsmuligheter for kundene våre. Det var ingen enkel oppgave. American Eagle fikk oss imidlertid til å føle oss trygge og var i stand til å fullføre visjonen vi hadde."

Chris HillerGeneral Manager, Berlin Packaging

Migrert fra: Offline til online

"Vi jobbet med BigCommerce-partneren Intuit Solutions, som legger en skin over BigCommerce-kassen på én side og omorganiserer all informasjon. Nå er det tre kolonner på betalingssiden. Det er ingen scrolling i det hele tatt. Det er rent og ikke distraherende for kundene. I tillegg kan vi merke det eller inkludere oppsalg eller kryssalg etter behov. Det har fungert veldig bra."

David BerlachMedgründer/meddirektør, Bohemian Traders

Migrert fra: Volusion

Divider gradient hvit
"BigCommerce er spesielt godt egnet for B2B-bedrifter som leter etter en prisgunstig, partnersentrisk, flerbruks SaaS netthandelsløsning for å levere komplementær funksjonalitet."

ANDY HOAR   DIREKTØR, PARADIGM B2B

Utvid markedet ditt sømløst.

Selg og administrer B2B og DTC fra én plattform.

Konkurrer med DNVB-er

Med sterkere konkurranse fra digitalt innebygde vertikale merkevarer (DNVB), selg direkte til kunder og ta tilbake kontrollen over varehandelen og produktmeldingene dine.

Eie dine kundeforhold

Eie kunderelasjoner direkte, utvikle personlige kundeopplevelser og bygg langsiktig lojalitet.

Collage storefront produktdetaljer komponent natori butikk bestilling produkter

"Tidligere stolte vi på at grossister gjorde mye av markedsføringen vår, men å gå direkte til forbrukeren har gjort det mulig for oss å dele merkevarehistorien vår med kunder på vår egen side og måte."

Heidi MaundDirektør for netthandel, Natori