B2B netthandel, modernisert

Opplev en tilpasningsbar og fremtidssikker teknologi bygget for å fungere med det eksisterende verktøyet ditt.

Kontakt en ekspert
Stock photo shipping container generic

The State of B2B Ecommerce: Trendrapport - innsikt i den nåværende tilstanden til B2B-bransjen og viktige trender.

Les 

Nye forventninger. Nye muligheter. På tide med en ny tilnærming.

Det er en ny æra for produksjon og distribusjon.

Møt forventningene til moderne kundeopplevelser nå.

Tradisjonelle B2B-kjøpsopplevelser er ikke i nærheten av det moderne B2B-kjøpere forventer. BigCommerce gir teamet ditt mulighet til å bygge elegante nettstedsdesign for store kataloger, med kunde- og prissegmentering som spesifiseres ned til SKU-nivå.

Flere funksjoner. Færre unnskyldninger.

Aktiver en bedre B2B netthandelsopplevelse ved å bruke automatisert kunde- og prissegmentering, punch-out, innkjøpsordrer og netto betalingsbetingelser, brukerroller og integrasjoner med store ERP-, OMS- og CRM-systemer.

Eksepsjonelle tjenester. Beviste resultater.

Din B2B-bedriftskundeservice har gjort deg til en viktig aktør i bransjen din. Hos BigCommerce gjør vi nøyaktig det samme. Stol på at vår tekniske og strategiske kontoadministrasjon løser de vanskeligste netthandelsutfordringene dine.

International collage catalog transfer person generic
Bc photo person posing A generic

Spørsmål om hvordan vi kan hjelpe din bedrift?

Våre salgs- og supportteam er tilgjengelige via telefon, chat og e-post.

Contact Oss

Moderne netthandelsteknologi som fungerer med de eksisterende systemene dine

ERP, OMS, PIM, CRM — ikke noe problem. Uansett hvilke eksisterende forretningsverktøy og teknologier du bruker i dag, kan BigCommerce integreres via forhåndsbygde ett-klikks integrasjoner eller tilpasse automatiseringen med våre API-er.

Stock photo people shipping warehouse generic

Avansert B2B-vennlig frakt

Reduser kostnadene ved å bygge tilpassede fraktpriser for B2B-kundene dine via vår opprinnelige integrasjon med ShipperHQ, den ledende motoren for fraktpriser.

Automatiser tredjeparts datasynkronisering

Med 90 % av BigCommerce-plattformdataene eksponert for API-er og 400+ API-anrop per sekund, kan du synkronisere data med et hvilket som helst tredjepartsverktøy i økosystemet ditt.

Skap en strømlinjeformet kundeopplevelse

Lanser forhåndsbygde verktøy med ett klikk, inkludert umiddelbar tilbudsgenerering, brukertillatelser og ombestilling for en førsteklasses B2B-kundeopplevelse.

Differenier B2B-handelsopplevelsen din på nett

B2B-kjøpere har begynt å forvente forbrukerlignende netthandelsopplevelser. BigCommerces B2B netthandelsplattform gir deg kraftige funksjoner som enkelt kan møte — og overgå — kjøpernes forventninger.

Illustration pointer generic

Avansert søk og punchout

Fasettsøk bygget av Elasticsearch, inkludert tilpasset feltstøtte for raffinert søk. Vi samarbeider også med Klevu og punchout-verktøy, inkludert PunchOut2Go.

Illustration dollar generic

Tilbudshåndtering og bulkprising

Native CSR-generert tilbudsadministrasjon og bulkpriser brutt ned til SKU-nivå for hver enkelt kunde eller kundegruppe, uten tak.

Illustration credit card generic

Innkjøpsordrer og kredittgodkjenning

Tilby verifiserte kunder betaling med kjøpsordre og muliggjør et bredt spekter av fleksible betalingsmetoder og kredittautorisasjon.

Beskyttelse du kan stole på

Flere lag med storbedriftssikkerhet beskytter virksomheten din mot uautorisert tilgang eller ondsinnede angrep, styrket av førsteklasses oppetid, eksepsjonell DDoS-sikkerhetsbeskyttelse og nivå I Payment Card Industry (PCI)-overholdelse.

99,99 % serveroppetid

BigCommerce Enterprise har en av de beste oppetidene i bransjen på over enn 99,99 %. Vi tilbyr også en valgfri SLA for ekstra sikkerhet og trygghet.

Sikkerhet i enterprise-klassen

Vår B2B netthandelsløsning bruker en robust, flerlags tilnærming til sikkerhet. Derfor er HTTPS- og PCI-samsvar på hele nettstedet tilgjengelig umiddelbart, med alternativer for gratis og avanserte SSL-er for hånden.

International collage storefront security caseys

«Det er en god trygghetsfølelse å vite at vi ikke trenger å se på at serverne blir angrepet av skurkene. BigCommerce gjør det for oss.»

Headshot merchant ben johnson caseys distributing
Ben JohnsonVisepresident
International ui element multi store product headphones skullcandy

De beste B2B-teknologipartnerne

Utnytt hele potensialet til B2B-netthandelssiden din med applikasjoner og integrasjoner i verdensklasse fra våre teknologiske partnere for B2B-programvare. BigCommerce er den foretrukne plattformen for ledende netthandelsmaler og apputviklere.

  • ERP-, CRM- og PIM-integrasjoner
  • Kundegrupper og dynamisk segmentering
  • Innkjøpsordrer og massebestilling
  • Multi-Storefront og mulitkatalog

Selg direkte til forbruker med BigCommerce

Den digitale innovasjonen du trenger for å møte moderne forbrukeres forventninger i en fartsfylt, svært konkurransedyktig B2C netthandelsindustri. Alt levert med én enkelt løsning.

Konkurrer med DNVB-er

Med konkurranse fra digitalt innebygde oppstartsmerker som vokser, ser eldre merker til BigCommerce for å selge direkte til kundene sine og ta tilbake kontrollen over varehandelen og produktmeldingene deres.

Eie ditt kundeforhold

Utvid markedet ditt ved å utnytte den kraftige B2C netthandelsfunksjonen til BigCommerce for å eie kundeforholdet direkte, utvikle personlige kundeopplevelser og bygge langsiktig lojalitet — alt innenfor én plattform.

International collage catalog transfer analytics product earrings dress natori

"Tidligere stolte vi på at grossister gjorde mye av markedsføringen vår, men å gå direkte til forbrukeren har gjort det mulig for oss å dele merkevarehistorien vår med kunder på vår egen side og måte."

Headshot merchant heidi maund natori
Heidi MaundDirektør for netthandel
Bc photo people collaborate office A generic

B2B-byråets talsmenn på din side

Design og bygg en vakker butikk, forbedre markedsføringsresultater og effektiviser B2B-drift. BigCommerces byråpartnere gir deg sertifisert ekspertise ved å ta virksomheten din til neste nivå.

"Vi jobbet med BigCommerce-partneren Intuit Solutions, som legger en skin over BigCommerce-kassen på én side og omorganiserer all informasjon. Nå er det tre kolonner på betalingssiden. Det er ingen scrolling i det hele tatt. Det er rent og ikke distraherende for kundene. I tillegg kan vi merke det eller inkludere oppsalg eller kryssalg etter behov. Det har fungert veldig bra."

Headshot merchant david berlach bohemian traders
David BerlachMedeier/meddirektør

"Som en ganske kompleks B2B-operasjon, trengte vi ting som spesialiserte vareattributter, tilpassede innganger, et grensesnitt med vår eksisterende ERP og tilpassede frakt- og håndteringsmuligheter for kundene våre. Det var ingen enkel oppgave. American Eagle fikk oss imidlertid til å føle oss trygge og var i stand til å fullføre visjonen vi hadde."

Headshot merchant chris hiller berlin packaging
Chris HillerDaglig leder

Mere enn du trenger til å begynne med? Start med BigCommerce Essentials.

Få det viktigste