Bedriftsytelse til lavere kostnad.

BigCommerce leverer netthandelsfunksjoner for bedrifter uten tradisjonelle monolittkostnader, friksjon eller kompleksitet.

Finn ut hvordan kunder sparte over 300 000 dollar med bedre ytelse på nettstedet.

Forenklet og effektiv drift.

For å effektivisere driften ytterligere får BigCommerce-ekspertene grundig opplæring ikke bare i plattformen vår, men også i beste praksis for moderne netthandel, og vi er besatt av at du skal lykkes hele veien.

BigCommerce senker totalkostnadene ved å:

Spare tid

Lite vedlikehold med hosting, oppdateringer, sikkerhet og samsvar betyr mindre tid til å fikse ting, samtidig som det reduserer tilhørende problemer og kostnader.

Spare unødvendig ressursbruk

Med integrerte bedriftsfunksjoner med integrasjoner på forespørsel kan du legge til funksjoner etter behov, i stedet for å betale for det du ikke trenger.

Spare gebyrer

0 % ekstra transaksjonsgebyrer og ingen proprietære sanksjoner betyr at du sparer tilbakevendende tilleggskostnader som du finner hos andre leverandører.

Spare andeler

BigCommerce belønner vekst. Jo større du blir, desto mindre betaler du per bestilling, i stedet for å øke avansen jo mer du selger.

BigCommerce suksesshistorier:

53 % økning i antall brukere

«BigCommerce hjalp oss med å gå bort fra å operere på flere back-end-systemer. Å være på bare én plattform skaper en mye mer sømløs opplevelse for forbrukeren.»

Kristi Jackson , markedsdirektør, YETI Cycles

111 % økning i antall brukere

«BigCommerce bare kjører. Det er glatt. Tiden vår i bakenden går ikke til å fikse ting eller på telefonen til å håndtere noe som ikke fungerer. Vår eneste gang på BigCommerce er når vi optimaliserer og får salget vårt til å vokse.»

Tyler Ireland, markedssjef, Kintec

84 % økning i antall besøk på nettstedet

«Det var en game changer da BigCommerce kom rundt fordi de håndterte mange problemer vi hadde problemer med. Vi fikk en robust plattform og det som føltes som en sårt tiltrengt utvidelse av teamet vårt.»

Justin Dermit, direktør for netthandel, TYLERS

Bedriftsytelse. Lavere kostnader. Bedre brukerstøtte.

Det er BigCommerce.

Er du klar til å se alle funksjonene i den åpne plattformen vår?