Våre ledere

Etter hvert som BigCommerce fortsetter å vokse globalt, gjør dybden og rekkevidden til bedriftsledelsen vår det også. Våre ledere har erfaring med å få selskaper som PayPal, HomeAway og Twitter til å vokse. De støttes av et styre bestående av anerkjente bedriftsledere som vet at det å bygge en god bedrift krever ufeilbarlig forpliktelse til kundene dine.

Erfarne ledere

 • BB-Headshot

  Brent Bellm

  Chief Executive Officer

  Brent er Chief Executive Officer i BigCommerce. Brent er en veteran fra detaljhandel og netthandel med 20 års erfaring, og har tjent i en rekke ledende stillinger, med suksess i få bransjeledende selskaper til å vokse, inkludert HomeAway og PayPal.

 • bc-photo-employee-daniel-lentz

  Daniel Lentz

  Chief Financial Officer

  Daniel er Senior Vice President of Finance and Investor Relations i BigCommerce. Han har to tiårs erfaring med å veilede de økonomiske og operasjonelle funksjonene hos bransjeledere som Dell, Procter & Gamble og RetailMeNot.

 • BC AboutUs-Headshot06 Klein CD610@2x

  Russell Klein

  Chief Commercial Officer

  Russell er Chief Commercial Officer i BigCommerce. Han har mer enn 20 års ledererfaring fra blant annet M&A, investeringer, fellesforetak, forretnings- og bedriftsutvikling.

 • Ben Sumrall Square

  Ben Sumrall

  Chief Operating Officer

  Ben er Chief Operating Officer for BigCommerce. Han har mer enn 20 års erfaring fra seniordrifts- og finansroller i organisasjoner med flere milliarder dollar i omsetning, inkludert Amazon og Dell.

 • LE-Headshot.png

  Lisa Eggerton

  Chief Marketing Officer

  Lisa er Chief Marketing Officer for BigCommerce. Hun har 20+ års erfaring med å skalere selskaper i stor vekst med fokus på enterprise SaaS. I sine mange lederroller har hun vært ansvarlig for å peile ut selskapets visjon og strategi, skape forretningsresultater gjennom organisk vekst, global ekspansjon og M&A, og navigere bedrifters utveier.

 • BC AboutUs-Headshot05 4807 SJ@2x

  Brian Dhatt

  Chief Technology Officer, BigCommerce President, Feedonomics

  Brian er Chief Technology Officer i BigCommerce og president for Feedonomics. Før BigCommerce fungerte han som CTO hos Borderfree, hvor han ledet alle aspekter av produkt og teknologi, og tidligere hatt seniorlederstillinger hos Jetsetter, Gilt City og Best Buy.

 • Rosie-Rivel-photo

  Rosie Rivel

  Chief Information Officer

  Rosie er Chief Information Officer for BigCommerce. Hun har mer enn års erfaring som leder i IT-bransjen, inkludert lederroller hos Kelly Services, Delphi Medical og Deloitte Consulting.

 • Hubert-Headshot-Square

  Hubert Ban

  Regnskapssjef

  Hubert er den nye regnskapssjefen til BigCommerce. Han har over 20 års erfaring i regnskaps- og rapporteringsroller i børsnoterte selskaper og Big 4-regnskapsfirmaer.

 • Chuck-Headshot-Square

  Chuck Cassidy

  Generaladvokat

  Chuck er BigCommerces generaladvokat. Han har vært i BigCommerce siden 2017 og har vært ansvarlig for juridisk ledelse av en rekke forretningsenheter og strategiske prioriteringer i organisasjonen. Han har bred erfaring fra å representere programvare- og teknologiselskaper i vekst, og har tidligere praktisert selskaps- og transaksjonsrett ved Vinson & Elkins, L.L.P.

 • Troy-Cox

  Troy Cox

  Senior Vice President of Product

  Troy er Chief Product Officer for BigCommerce. Han har mer enn 20 års erfaring med produkt- og ingeniørlederskap på tvers av både oppstartsbedrifter og etablerte offentlige selskaper, inkludert Microsoft.

 • Dan Holden

  Dan Holden

  Chief Information Security Officer

  Dan er Chief Information Security Officer hos BigCommerce. Han har over 25 års erfaring fra IT- og cybersikkerhetsbransjen. Før han begynte i BigCommerce hadde Dan flere lederstillinger i forskjellige selskaper, som Home Depot, Retail & Hospitality ISAC, Arbor Networks og TippingPoint.

 • Becky Logan

  Becky Logan

  Senior visepresident for ansatte

  Becky er Senior visepresident i BigCommerce, og hun fører tilsyn med selskapets globale talentstyring, HR-drift og kultur- og medarbeideropplevelsesfunksjoner. Hun har over 20 års erfaring innen menneskelige ressurser på tvers av teknologi- og besøksnæringen.

Rådgivere i verdensklasse

 • BOD-SatishMalhotra

  Satish Malhotra

  The Container Store

 • BOD-SallyGilligan

  Sally Gilligan

  Gap Inc.

 • BC AboutUs-Headshot19 4807 SJ@2x

  Larry Bohn

  General Catalyst

 • BC AboutUs-Headshot25 4807 SJ@2x

  Jeff Richards

  GGV Captial

 • BC AboutUs-Headshot24 4807 SJ@2x

  Don Clarke

  Plex Systems, Inc.

 • headshot-ellen-siminoff

  Ellen Siminoff

  Board of Directors Zynga, Shmoop, Discovery Education, Solarwinds

Vil du lære mer om BigCommerce og våre karrieremuligheter?Hos BigCommerce er vi interessert i å vise hvem vi er og de spennende planene vi har for å redefinere netthandelsbransjen. Bli med i vårt BigNetwork for å holde deg oppdatert på BigCommerce-nyheter, arrangementer og potensielle karrieremuligheter.