Våre ledere

Etter hvert som BigCommerce fortsetter å vokse globalt, gjør dybden og rekkevidden til bedriftsledelsen vår det også. Våre ledere har erfaring med å få selskaper som PayPal, HomeAway og Twitter til å vokse. De støttes av et styre bestående av anerkjente bedriftsledere som vet at det å bygge en god bedrift krever ufeilbarlig forpliktelse til kundene dine.

Erfarne ledere

BB Headshot
Brent Bellm

Chief Executive Officer

Brent er Chief Executive Officer i BigCommerce. Brent er en veteran fra detaljhandel og netthandel med 20 års erfaring, og har tjent i en rekke ledende stillinger, med suksess i få bransjeledende selskaper til å vokse, inkludert HomeAway og PayPal.

BC About Us Headshot02 4807 SJ 2x
Robert Alvarez

Chief Financial Officer

Robert er Chief Financial Officer i BigCommerce. Han har vært medvirkende til oppkjøpet eller børsnoteringen i sine 4 tidligere selskaper og har lang erfaring innen finans, planlegging og forretningstransaksjoner.

BC About Us Headshot06 Klein CD610 2x
Russell Klein

Chief Commercial Officer

Russell er Chief Commercial Officer i BigCommerce. Han har mer enn 20 års ledererfaring fra blant annet M&A, investeringer, fellesforetak, forretnings- og bedriftsutvikling.

Ben Sumrall Square
Ben Sumrall

Chief Operating Officer

Ben er Chief Operating Officer for BigCommerce. Han har mer enn 20 års erfaring fra seniordrifts- og finansroller i organisasjoner med flere milliarder dollar i omsetning, inkludert Amazon og Dell.

LP Headshot Leaders
Lisa Eggerton

Chief Marketing Officer

Lisa er Chief Marketing Officer for BigCommerce. Hun har 20+ års erfaring med å skalere selskaper i stor vekst med fokus på enterprise SaaS. I sine mange lederroller har hun vært ansvarlig for å peile ut selskapets visjon og strategi, skape forretningsresultater gjennom organisk vekst, global ekspansjon og M&A, og navigere bedrifters utveier.

BC About Us Headshot05 4807 SJ 2x
Brian Dhatt

Chief Technology Officer

Brian er teknologisjef for BigCommerce. Før BigCommerce fungerte han som teknologisjef hos Borderfree, hvor han ledet alle aspekter av produkt og teknologi, og har tidligere hatt seniorlederstillinger i Jetsetter, Gilt City og Best Buy.

BC About Us Headshot09 4807 SJ 2x
Marc Ostryniec

Salgssjef

Marc er salgssjef for BigCommerce. Marc har mer enn 20 års erfaring med salgslederskap for store bedrifter, og skaper betydelig vekst og gjennomføring innen detaljhandel, finansielle tjenester og produksjonsindustri.

BC Headshot Kaloustian Square
Rob Kaloustian

Tjenestesjef

Rob er tjenestesjef i BigCommerce. Han har mer enn to tiårs erfaring med å lede kundesuksess, salgsteknikk og kundevendte tekniske team hos en rekke globale teknologiselskaper.

BC About Us Headshot10 4807 SJ 2x
Sherri Manning

Personsjef

Sherri Manning er personsjef hos BigCommerce. Hun tar med seg et vell av HR-erfaring i sin lederrolle hvor hun er ansvarlig for organisasjonsutvikling, anskaffelse av ansatte, oppbevaring, kompensasjonsplanlegging, fordeler, administrative- og fasilitetsfunksjoner.

BC About Us Headshot15 4807 SJ 2x
Jeff Mengoli

Chief Legal Officer

Jeff er Chief Legal Officer for BigCommerce. Han har over 20 års erfaring fra å representere bedrifter i vekst og har tidligere fungert som generaladvokat for Alibaba-gruppens amerikanske datterselskaper.

Rosie Rivel photo

Rosie Rivel

Chief Information Officer

Rosie er Chief Information Officer for BigCommerce. Hun har mer enn års erfaring som leder i IT-bransjen, inkludert lederroller hos Kelly Services, Delphi Medical og Deloitte Consulting.

Bc photo employee daniel lentz
Daniel Lentz

Senior Vice President of Finance and Investor Relations

Daniel er Senior Vice President of Finance and Investor Relations i BigCommerce. Han har to tiårs erfaring med å veilede de økonomiske og operasjonelle funksjonene hos bransjeledere som Dell, Procter & Gamble og RetailMeNot.

Troy Cox

Troy Cox

SVP of Product

Troy er senior visepresident for produkter hos BigCommerce. Han har mer enn 20 års erfaring med produkt- og ingeniørlederskap på tvers av både oppstartsbedrifter og etablerte offentlige selskaper, inkludert Microsoft.

Headshot employee chris skarupski bigcommerce

Chris Skarupski

SVP of Corporate Development

Chris Skarupski er senior visepresident for bedriftsutvikling i BigCommerce. Han har massevis av transaksjonserfaring og er ansvarlig for alle aspekter av selskapets bedriftsutviklingsaktiviteter, inkludert å formulere bedriftsutviklingsstrategien, identifisere og evaluere nye muligheter, forhandle hovedtransaksjonsvilkår og lede robuste, tverrfunksjonelle tilsyn- og avtaleutførelsesprosesser.

Rådgivere i verdensklasse

BOD Satish Malhotra
Satish Malhotra

The Container Store

BOD Sally Gilligan
Sally Gilligan

Gap Inc.

BC About Us Headshot19 4807 SJ 2x
Larry Bohn

General Catalyst

BC About Us Headshot25 4807 SJ 2x
Jeff Richards

GGV Capital

BC About Us Headshot24 4807 SJ 2x
Don Clarke

Plex Systems, Inc.

Headshot ellen siminoff
Ellen Siminoff

Styre Zynga, Shmoop, Discovery Education, Solarwinds