Våre ledere

Etter hvert som BigCommerce fortsetter å vokse globalt, gjør dybden og rekkevidden til bedriftsledelsen vår det også. Våre ledere har erfaring med å få selskaper som PayPal, HomeAway og Twitter til å vokse. De støttes av et styre bestående av anerkjente bedriftsledere som vet at det å bygge en god bedrift krever ufeilbarlig forpliktelse til kundene dine.

Erfarne ledere

BB Headshot
Brent Bellm

Konsernsjef

Brent er konsernsjef i BigCommerce. Brent er en veteran fra detaljhandel og netthandel med 20 års erfaring, og har tjent i en rekke ledende stillinger, med suksess i få bransjeledende selskaper til å vokse, inkludert HomeAway og PayPal.

BC About Us Headshot02 4807 SJ 2x
Robert Alvarez

Økonomisjef

Robert er økonomisjef i BigCommerce. Han har vært medvirkende til oppkjøpet eller børsnoteringen i sine 4 tidligere selskaper og har lang erfaring innen finans, planlegging og forretningstransaksjoner.

BC About Us Headshot06 Klein CD610 2x
Russell Klein

Markedssjef

Russell er markedssjef i BigCommerce. Han har mer enn 20 års ledererfaring fra blant annet M&A, investeringer, fellesforetak, forretnings- og bedriftsutvikling.

Ben Sumrall Square
Ben Sumrall

Driftssjef

Ben er driftssjef for BigCommerce. Han har mer enn 20 års erfaring fra seniordrifts- og finansroller i organisasjoner med flere milliarder dollar i omsetning, inkludert Amazon og Dell.

LP Headshot Leaders
Lisa Eggerton

Markedssjef

Lisa er markedssjef for BigCommerce. Hun har 20+ års erfaring med å skalere selskaper i stor vekst med fokus på enterprise SaaS. I sine mange lederroller har hun vært ansvarlig for å peile ut selskapets visjon og strategi, skape forretningsresultater gjennom organisk vekst, global ekspansjon og M&A, og navigere bedrifters utveier.

BC About Us Headshot05 4807 SJ 2x
Brian Dhatt

Teknologisjef

Brian er teknologisjef for BigCommerce. Før BigCommerce fungerte han som teknologisjef hos Borderfree, hvor han ledet alle aspekter av produkt og teknologi, og har tidligere hatt seniorlederstillinger i Jetsetter, Gilt City og Best Buy.

BC About Us Headshot09 4807 SJ 2x
Marc Ostryniec

Salgssjef

Marc er salgssjef for BigCommerce. Marc har mer enn 20 års erfaring med salgslederskap for store bedrifter, og skaper betydelig vekst og gjennomføring innen detaljhandel, finansielle tjenester og produksjonsindustri.

BC Headshot Kaloustian Square
Rob Kaloustian

Tjenestesjef

Rob er tjenestesjef i BigCommerce. Han har mer enn to tiårs erfaring med å lede kundesuksess, salgsteknikk og kundevendte tekniske team hos en rekke globale teknologiselskaper.

BC About Us Headshot10 4807 SJ 2x
Sherri Manning

Personsjef

Sherri Manning er personsjef hos BigCommerce. Hun tar med seg et vell av HR-erfaring i sin lederrolle hvor hun er ansvarlig for organisasjonsutvikling, anskaffelse av ansatte, oppbevaring, kompensasjonsplanlegging, fordeler, administrative- og fasilitetsfunksjoner.

BC About Us Headshot15 4807 SJ 2x
Jeff Mengoli

Juridisk leder

Jeff er juridisk leder for BigCommerce. Han har over 20 års erfaring fra å representere bedrifter i vekst og har tidligere fungert som generaladvokat for Alibaba-gruppens amerikanske datterselskaper.

Bc photo employee daniel lentz
Daniel Lentz

Senior visepresident for finans- og investeringsforhold

Daniel er senior visepresident for finans- og investeringsforhold i BigCommerce. Han har to tiårs erfaring med å veilede de økonomiske og operasjonelle funksjonene hos bransjeledere som Dell, Procter & Gamble og RetailMeNot.

Rådgivere i verdensklasse

BOD Satish Malhotra
Satish Malhotra

The Container Store

BOD Sally Gilligan
Sally Gilligan

Gap Inc.

BC About Us Headshot19 4807 SJ 2x
Larry Bohn

General Catalyst

BC About Us Headshot25 4807 SJ 2x
Jeff Richards

GGV Capital

BC About Us Headshot24 4807 SJ 2x
Don Clarke

Plex Systems, Inc.

Headshot ellen siminoff
Ellen Siminoff

Styre Zynga, Shmoop, Discovery Education, Solarwinds