Våre ledere

Etter hvert som BigCommerce fortsetter å vokse globalt, gjør dybden og rekkevidden til bedriftsledelsen vår det også. Våre ledere har erfaring med å få selskaper som PayPal, HomeAway og Twitter til å vokse. De støttes av et styre bestående av anerkjente bedriftsledere som vet at det å bygge en god bedrift krever ufeilbarlig forpliktelse til kundene dine.

Erfarne ledere

BB Headshot

Brent Bellm

Chief Executive Officer

Brent er Chief Executive Officer i BigCommerce. Brent er en veteran fra detaljhandel og netthandel med 20 års erfaring, og har tjent i en rekke ledende stillinger, med suksess i få bransjeledende selskaper til å vokse, inkludert HomeAway og PayPal.

Headshot employee daniel lentz bigcommerce 1x

Daniel Lentz

Chief Financial Officer

Daniel er Chief Financial Officer i BigCommerce. Han har over tyve års erfaring med å veilede de økonomiske og operasjonelle funksjonene hos bransjeledere, som Dell, Procter & Gamble og RetailMeNot.

Steven Chung v2

Steven Chung

President

Steven er President i BigCommerce, og han fører tilsyn med selskapets salgs-, markedsførings- og tjenesteorganisasjoner. Han har over 20 års erfaring med lederroller innen teknologi og netthandel.

BC About Us Headshot06 Klein CD610 2x

Russell Klein

Chief Commercial Officer

Russell er Chief Commercial Officer i BigCommerce. Han har mer enn 20 års ledererfaring fra blant annet M&A, investeringer, fellesforetak, forretnings- og bedriftsutvikling.

Ben Sumrall Square

Ben Sumrall

Chief Operating Officer

Ben er Chief Operating Officer for BigCommerce. Han har mer enn 20 års erfaring fra seniordrifts- og finansroller i organisasjoner med flere milliarder dollar i omsetning, inkludert Amazon og Dell.

LP Headshot Leaders

Lisa Eggerton

Chief Marketing Officer

Lisa er Chief Marketing Officer for BigCommerce. Hun har 20+ års erfaring med å skalere selskaper i stor vekst med fokus på enterprise SaaS. I sine mange lederroller har hun vært ansvarlig for å peile ut selskapets visjon og strategi, skape forretningsresultater gjennom organisk vekst, global ekspansjon og M&A, og navigere bedrifters utveier.

BC About Us Headshot05 4807 SJ 2x

Brian Dhatt

Chief Technology Officer

Brian er teknologisjef for BigCommerce. Før BigCommerce fungerte han som teknologisjef hos Borderfree, hvor han ledet alle aspekter av produkt og teknologi, og har tidligere hatt seniorlederstillinger i Jetsetter, Gilt City og Best Buy.

BC About Us Headshot09 4807 SJ 2x

Marc Ostryniec

Salgssjef

Marc er salgssjef for BigCommerce. Marc har mer enn 20 års erfaring med salgslederskap for store bedrifter, og skaper betydelig vekst og gjennomføring innen detaljhandel, finansielle tjenester og produksjonsindustri.

Rob Kaloustian

Rob Kaloustian

Tjenestesjef

Rob er tjenestesjef i BigCommerce. Han har mer enn to tiårs erfaring med å lede kundesuksess, salgsteknikk og kundevendte tekniske team hos en rekke globale teknologiselskaper.

Rosie Rivel photo

Rosie Rivel

Chief Information Officer

Rosie er Chief Information Officer for BigCommerce. Hun har mer enn års erfaring som leder i IT-bransjen, inkludert lederroller hos Kelly Services, Delphi Medical og Deloitte Consulting.

Hubert Headshot Square

Hubert Ban

Regnskapssjef

Hubert Ban er den nye regnskapssjefen til BigCommerce. Han har over 20 års erfaring i regnskaps- og rapporteringsroller i børsnoterte selskaper og Big 4-regnskapsfirmaer.

Chuck Headshot Square 1

Chuck Cassidy

Generaladvokat

Chuck er BigCommerces generaladvokat. Han har vært i BigCommerce siden 2017 og har vært ansvarlig for juridisk ledelse av en rekke forretningsenheter og strategiske prioriteringer i organisasjonen. Han har bred erfaring fra å representere programvare- og teknologiselskaper i vekst, og har tidligere praktisert selskaps- og transaksjonsrett ved Vinson & Elkins, L.L.P.

Troy Cox

Troy Cox

Senior Vice President for produkt

Troy er senior visepresident for produkter hos BigCommerce. Han har mer enn 20 års erfaring med produkt- og ingeniørlederskap på tvers av både oppstartsbedrifter og etablerte offentlige selskaper, inkludert Microsoft.

Becky Logan

Becky Logan

Senior visepresident for ansatte

Becky er Senior visepresident i BigCommerce, og hun fører tilsyn med selskapets globale talentstyring, HR-drift og kultur- og medarbeideropplevelsesfunksjoner. Hun har over 20 års erfaring innen menneskelige ressurser på tvers av teknologi- og besøksnæringen.

Rådgivere i verdensklasse

BOD Satish Malhotra
Satish Malhotra

The Container Store

BOD Sally Gilligan
Sally Gilligan

Gap Inc.

BC About Us Headshot19 4807 SJ 2x
Larry Bohn

General Catalyst

BC About Us Headshot25 4807 SJ 2x
Jeff Richards

GGV Capital

BC About Us Headshot24 4807 SJ 2x
Don Clarke

Plex Systems, Inc.

Headshot ellen siminoff
Ellen Siminoff

Styre Zynga, Shmoop, Discovery Education, Solarwinds

Vil du lære mer om BigCommerce og våre karrieremuligheter?

Hos BigCommerce er vi interessert i å vise hvem vi er og de spennende planene vi har for å redefinere netthandelsbransjen. Bli med i vårt BigNetwork for å holde deg oppdatert på BigCommerce-nyheter, arrangementer og potensielle karrieremuligheter.

Bli med i vårt BigNetwork