Innovative kundeopplevelser som gleder enhver gane

Utvalgt kunde: Di Bruno Bros. skaper en nettopplevelse verdig sin ikoniske merkevare.

Ølkartell svart
Ben Jerrys Black
Di Bruno Bros Black
Bon Bon Bon Black

De rette ingrediensene for suksess

Tilpass nettstedet ditt som hjertet lyster. Integrer med systemene du allerede bruker for å gi netthandelsopplevelser uten å gå på akkord med hastighet, sikkerhet eller skalerbarhet.

Lever opplevelsen kundene dine krever.

Nettstedsopplevelsen din er en sentral del av forretningsstrategien – enten den er laget på Bloomreach, Drupal, React eller spesialbygd. Det er derfor vi har inngått samarbeid med toppbyråer, utviklere og teknologipartnere for å bygge integrasjoner og API-er for kompromissløse headless-implementeringer.

Slå sammen offline og online salg, inventar og regnskap.

Slutt å slå sammen salgskanaldata manuelt for en helhetlig forretningsvisning. Bruk i stedet en av BigCommerces salgspartnere til å automatisk synkronisere fysiske salg, inventar og inntekter til back-end.

Send smartere.

Få tilgang til bransjens laveste fraktpriser for globale transportører, avanserte fraktregler, inkludert LTL-fraktstyring og tredjeparts logistikkleverandører med flere lagre gjennom BigCommerces forhåndsbygde integrasjoner og partnerskap.

Få et forsprang på betalingsmarginene dine.

Få de laveste forhåndsforhandlede kredittkortbehandlingsprisene for SaaS-netthandel. I tillegg kan du dra nytte av problemfrie, konkurransedyktige kortpriser med PayPal, drevet av Braintree. Gjennom Braintree kan du også aktivere Apple Pay og Google Pay.

Spørsmål om hvordan vi kan hjelpe din bedrift?

Våre salgs- og supportteam er tilgjengelige via telefon, chat og e-post.

Gjør et mulig for deg å fokusere på det som betyr mest

"Den enkle integreringen av verktøy som MailChimp, Zapier og Justuno med BigCommerce sikrer at virksomheten vår fortsetter å drive effektivt, noe som igjen gir oss mer tid og energi til å fokusere på nye ideer."

RICHARD KELSEY, EIER, ØLKARTELL

Mere enn du trenger til å begynne med? Start med BigCommerce Essentials.