Global netthandel

Lokaliserte netthandelsopplevelser for de globale kundene dine

Øk markedstilstedeværelsen din i globale regioner med lokalisert nettstedinnhold, valutaer og kanaler.

Ta kontakt med salg
Stock photo shipping airplane generic

Utvalgt kunde: LARQs globale utvidelsesstrategi

Øk tilstedeværelsen din over hele verden med ett enkelt verktøy

Med BigCommerces Multi-Storefront-teknologi kan du utnytte lokalisert innhold, kataloger og valuta for å få flere salg, øke merkelojalitet og øke markedsandelen.

Lokalisert innhold og konverteringsverktøy.

Bruk vårt sjablongrammeverk eller CMS-en du ønsker for å bygge en unik merkevareopplevelse –og skyv deretter lokalisert innhold til de riktige geografiene og styrk lokale salgsteam med regionspesifikke vekst- og konverteringsverktøy.

Lokalisert valuta og betalingsalternativer.

Velg blant globale betalingsleverandører som PayPal, Adyen og Stripe for å låse opp ulike betalingsmåter som iDEAL, SEPA og Amazon Pay og mer. Alle med støtte for flere valutaer og oppdatert med de nyeste sikkerhetskravene 3DS2.0.

Lokaliserte kataloger og priser.

Tilpass produktkataloger, priser og kampanjer for målregionene dine — fordi strategien som fungerer innenlands, ikke alltid er den som fungerer over hele verden.

International collage storefront inventory analytics scooter scooter hut

"BigCommerce-teamet hjalp oss med å bygge en integrert tilnærming til internasjonalt salg og å konfigurere og knytte oss til et effektivt tredjeparts lagerstyringssystem. BigCommerce er grunnen til at vi har vært i stand til å ekspandere internasjonalt."

Trent DisneyDirektør for netthandel
Bc photo person posing A generic

Spørsmål om hvordan vi kan hjelpe din bedrift?

Våre salgs- og supportteam er tilgjengelige via telefon, chat og e-post.

kontakt Oss

API-er som løser problemer med dataorkestrering

Plugg BigCommerce inn i din eksisterende teknologibeholdning for å automatisere dataflyten og lette administrasjonen på flere nettsteder. Eller lag tilpassede handelsopplevelser for regionale kunder uten å overbelaste teamet ditt.

International collage catalog storefront product headphones skullcandy

API-katalog

Bruk et produktinformasjonsstyringssystem (PIM) for å sende lokaliserte produktbeskrivelser til ulike nettsteder samtidig.

API-butikkfront

Bruk en headless handelsstrategi for å bruke den valgfrie CMS-frontend-opplevelsen din og send tilbake til én enkelt BigCommerce-kasse – PCI-samsvar inkludert.

API-kasse

Tilpass BigCommerce-kassen din for å møte internasjonale kundebehov og forventninger. Vår Checkout SDK gir deg et forsprang.

"Skullcandy var i stand til å laste opp alle produktene sine samtidig - i motsetning til syv ganger for de syv nettbutikkene — og deretter tildele dem etter behov basert på produktkatalogen til de forskjellige internasjonale stedene."

Jenny BucharDirektør, Digital opplevelse & drift
International collage person wholesale generic

BigCommerce og partnerne våre utvider seg med deg

BigCommerce opererer globalt for å støtte våre europeiske og APAC-kunder og koble dem med de beste lokaliserte teknologipartnerne.

  • Få kontakt med lokale operatører og automatiser avgiftene dine
  • Administrer og vis butikken din på språket du ønsker
  • Kom i kontakt med verdens ledende betalingsleverandører
  • Arbeid med våre enterprise-tjenestemedlemmer, lokalt i din region
Bc photo people collaborate office A generic

Regionale handelseksperter støtter deg

Effektive detaljhandelsstrategier varierer basert på kundenes geografi. Få tilgang til lokal ekspertise gjennom BigCommerces globale byråpartnere.

''Vi hjalp Hisense med å oppnå betydelig skalering og lanserte nettsiden deres på én måned. De lanserte sin direkte B2C-virksomhet og skalerte den deretter til Amazon, eBay NewEgg og Walmart. Vi kan lage et nettsted fra konsept til lansering på fire uker – det er 50 % raskere. Med andre plattformer ville vi brukt mye mer tid på å prøve å konfigurere det.''

Headshot partner jessica lago imedia
Jessica LagoLeder for markedsføring og partnerskap

Prosjektledelsesekspertise for de største prosjektene dine

CD882 international 2x

Lanseringstjenester

Bruk BigCommerces prosjektledelse og netthandelseksperter for å hjelpe deg med å levere trygt i tide og på grunn av vår direkte forbindelse med BigCommerce-produktteamene rundt om i verden. Vår dype ekspertise kan bidra til å minimere friksjon og få deg raskt ut på markedet med tjenester for løsningsarkitektur, datamigrering og implementeringsprosjektstyring.

Bc photo people collaborate office 4 generic

Suksesstjenester

Stol på teknisk og strategisk kontoadministrasjon for å løse de vanskeligste netthandelsutfordringene dine. BigCommerce tilbyr Enterprise Account Management, Technical Account Management og opplæringstjenester for å gi deg personlige hjelpere for daglig suksess.

Mere enn du trenger til å begynne med? Start med BigCommerce Essentials.

Få det viktigste