Hvem vi er og hva vi gjør

BigCommerces misjon er å hjelpe kundene våre med å selge mer i alle vekststadier, fra små startups, til mellomstore bedrifter, til store bedrifter. Som en ledende Open SaaS-løsning gir BigCommerce selgere mulighet til å bygge, innovere og utvide virksomheten deres på nettet. Enkelt sagt fokuserer vi på å være den beste handelsplattformen slik at kundene våre kan fokusere på det som betyr mest: å vokse virksomheten deres.

Lær mer om vår vekst bransjeomfattende anerkjennelse.

BigCommerce i tall

2009

År grunnlagt

Tens of Thousands

Kjøpmenn

2020 IPO

NASDAQ: BIGC

1000+

Heltidsansatte

2,800

Byrå og teknologipartnere

150+

Land som betjenes

Vi er dedikerte til våre selgere, styrt av våre verdier og drevet av våre folk. Dette er drivkraften bak suksessen vår. Det er det som har tatt oss fra et nyoppstartet firm med to personer, til et globalt team på hundrevis som hjelper forhandlere med å tjene milliarder av dollar i salg.

For mer innsikt, les vår årsrapport for 2022.

Bedriftsverdiene våre

Dette er kjerneprinsippene som BigCommerce er bygget på, og som styrer hva vi gjør og hvordan vi gjør det. Hver ansatt lærer dem, elsker dem og lever etter dem. Selgerne våre drar nytte av dem hver gang de bruker produktet vårt eller får hjelp fra brukerstøtteteamet vårt.

Video Placeholder

Kundene først

VI eksisterer for å hjelpe selgere med å selge mer. Vi tar hver beslutning og måler hvert resultat basert på hvor godt det tjener kundene.

Team på oppdrag

BigCommerce består av fantastiske individer, men det er bare gjennom lagarbeid vi oppnår storhet. Vi er forpliktet til å hjelpe kundene våre ved å jobbe sammen med både ydmykhet og ambisjoner.

Tenk stort

Å være verdens ledende handelsplattform krever uovertruffen visjon, innovasjon og gjennomføring. Vi gir oss aldri. Vi utfordrer ideene om hva som er mulig for å bedre møte behovene til kundene våre.

Handle med integritet

Vi er ærlige, transparente og forpliktet til å gjøre det som er best for kundene og bedriften vår. Vi samarbeider åpent i jakten på sannheten. Vi tolererer for politikk, skjulte agendaer eller passiv-aggressiv oppførsel.

Gjør en forskjell hver dag

Vi presser oss til å være på vårt beste hele tiden. Vi fokuserer på løsninger og vil gjøre en forskjell gjennom våre talenter, lidenskap og harde arbeid.

På innsiden i BigCommerce

Våre ansatte gir liv til BigCommerce-oppdraget ved å gi selgerfelleskapet styrke til å nå sitt fulle potensial. Vi tror på det samme ubegrensede potensialet for våre ansatte.

Hos BigCommerce styrer ansatte sin personlige utvikling gjennom praktisk erfaring, og får nye muligheter og sjansen til å bidra på prosjekter som redefinerer netthandelsbransjen.

Slik ser en dag i livet til en BigCommerce-ansatt ut.

selskap

Bli med oss. Vi ansetter.

Hvis du leter etter utfordringen til et innovativt selskap med mulighet for en karrierefremmende virksomhet og menneskesentrert kultur, er dette stedet for deg.

Mangfold og inkludering

Dedikasjonen vår til mangfold og inkludering er forankret i den moralske troen på verdigheten, verdien og potensialet til hvert individ, og en praktisk tro på at mangfoldige, inkluderende team vil skape de beste resultatene for kunder, partnere, ansatte og bedrifter. Vi ønsker alle velkommen til å være en del av reisen.

Tilhørighet

Vi fremmer en kultur som oppmuntrer til inkludering av alle ansatte ved å feire vår individualitet og felles verdier som bringer oss sammen. Vi streber etter å skape et miljø der alle ansatte kan ta med sitt beste, autentiske jeg på jobb og at alle skal føle en følelse av aksept og oppmuntring til å være seg selv.

Respekt

Ulikhetene våre gjør oss unike og skaper mangfoldet vi verdsetter. Vi forplikter oss til å skape et miljø der hver enkelt av oss blir behandlet med verdighet og respekt for hver enkelts perspektiv, tanker og ideer oppmuntres.

Like muligheter

Storhet er iboende i alle mennesker, uansett deres demografiske bakgrunn eller personlige erfaringer. Vi vil iverksette tiltak for å sikre at hvert individ har lik mulighet til å vokse og oppnå sitt maksimale potensial.

Våre kontorer

Vi har moderne kontorer rundt om i verden i mange pulserende byer. Alle har sin egen personlighet med smarte, talentfulle mennesker som er dedikerte til kundene og bedriftens suksess.

bro

Austin, Texas / Four Points

Vårt hovedkvarter ligger blant trær og naturstier i de vakre åsene i Austin. Vi ligger få kilometer fra livemusikkhovedstaden i Texas, som bare er noen få minutter fra fritids- og sportsstedet Lake Travis. Kontorene i Four Points huser BigCommerces salg-, brukerstøtte-, drift-, G&A brukerstøtte, annonsering- and designteam.

bro

San Francisco, California

Kontoret vårt i San Francisco ligger i hjertet av finansdistriktet, nær et BART-stopp og omgitt av flotte kaffebarer, restauranter og barer. Det ble designet for å arrangere Tech Talks, og derfor henter vi ofte bransjeledere for å diskutere de siste trendene innen handelsteknologi.

Sydney, Australia

Sydney, Australia

Sydney-kontor ligger i CBD. Det er rundt hjørnet fra sentralstasjonen, Chinatown og Darling Harbour, og en kort spasertur fra flotte kafeer, puber, parker og restauranter. Kontoret vårt gjenspeiler våre innovative, unike, velbalanserte og levende omgivelser.

London, Storbritannia

London, Storbritannia

BigCommerces London-kontor er hjemsted for et blomstrende salgs-, markedsførings- og profesjonelle tjenester-team. Det er sentralt plassert i byens travle områder nær St. Paul's Cathedral, London Bridge og Tate Museum.

Kyiv, Ukraina

Kyiv, Ukraina

Kyiv-kontoret vårt finner du i Shevchenkivskyi-distriktet nær et av de vakreste historiske områdene, Podil, like ved elven Dnipro. Nær hjertet av byen, er det bare noen få minutters gange fra parker, restauranter, kafeer og kaffebarer, samt metrolinjen Dorohozhychi.

Vil du lære mer om BigCommerce og våre karrieremuligheter?

Hos BigCommerce er vi interessert i å vise hvem vi er og de spennende planene vi har for å redefinere netthandelsbransjen. Bli med i vårt BigNetwork for å holde deg oppdatert på BigCommerce-nyheter, arrangementer og potensielle karrieremuligheter.