Skreddersydd for moteverdens unike behov

Bohemian Traders Svart
Closet London Black
Tylers Black
Natori Black

En perfekt passform for mote og klær

BigCommerce leverer på motens unike nettstedsopplevelse og personaliseringsbehov mens de tar hensyn til større kataloger, flere salgskanaler og høye kundeforventninger. Vi har kontroll på det.

Uendelige muligheter til å forme kundeopplevelsen din.

Til syvende og sist må netthandelsteknologien du bruker gjøre én ting: Fungere slik du trenger. Det er derfor BigCommerce bruker Handlebars og Javascript som utviklingsspråk, og forhåndsbygde WordPress- og Drupal-integrasjoner slik at du kan bygge den beste detaljhandelsopplevelsen på nettet.

Innebygget og tilpasset funksjonalitet for å drive innovasjon.

BigCommerce tilbyr verktøyene, ressursene og ekspertisen som trengs for å sikre at du kan ta visjonen din til neste nivå. Utvikle personlig tilpassede kundeopplevelser med innbygget kundegruppesegmentering og 70+ kampanjeregler — og tilpass deretter ved å synkronisere plattformdata til et hvilket som helst tredjepartsverktøy i økosystemet ditt. Mulighetene er uendelige.

Tidlig tilgang til de nyeste funksjonene.

BigCommerce samarbeider tett med en rekke betalingsgatewayer som Apple, Amazon, Google og PayPal for å sikre at moteforhandlerne våre har tidlig tilgang til nye salgsfunksjoner på alle kanaler. Som BigCommerce-forhandler vil du være først i køen, uten å måtte gjøre noe.

Spørsmål om hvordan vi kan hjelpe din bedrift?

Våre salgs- og supportteam er tilgjengelige via telefon, chat og e-post.

Prototyp designene dine bak kulissene

«BigCommerces åpne API-er, pluss appmarkedsplassen med partnere og løsninger som passer nesten alle behov, er de tingene som gjør plattformen til en viktig ressurs for Natoris fremgang.»

Colin Talbot, DIGITAL MARKEDSSJEF, NATORI