Headless commerce

Headless netthandel helt uten hodepine.

Skap differensierte shoppingopplevelser hvor som helst med en kraftig handelsmotor i back-end.

Alt du trenger å vite om headless.

Louise Kennedy Black
Larq Svart 210119 105259
Burrow Black
Carluccios Svart 210119 105232

Neste generasjons handel er her

Skyv din UX/CX fremover.

Headless handel møter deg der du trenger handelsfunksjonalitet. Lever API-drevne opplevelser gjennom CMS, DXP, applikasjoner, enheter eller et tilpasset grensesnitt – med BigCommerce som driver handelsmotoren.

Driv flere butikker på flere plattformer.

Med BigCommerce har vi koblet fra presentasjonslaget fra handelsmotoren, noe som gir deg friheten til å drive flere butikker samtidig på tvers av ulike front-end-løsninger — alt fra én enkelt BigCommerce-konto.

Bygg på toppen av sofistikerte API-er.

Skap handelsopplevelser på andre plattformer med våre kraftige API-er. Kjernekomponentene i SaaS-plattformen vår er åpne for utvidelse og tilkobling til ethvert annet miljø, slik at du kan øke effektiviteten og redusere flaskehalser.

Spørsmål om hvordan vi kan hjelpe din bedrift?

Våre salgs- og supportteam er tilgjengelige via telefon, chat og e-post.

Bygg bro mellom innhold og handel som aldri før

Moderne forbrukere ønsker detaljhandelopplevelser utover transaksjonsutvekslinger for å vinne dem og deres lojalitet. Innhold — skrevet, filmet, tatt opp eller lignende — er viktig. Handelsverktøyet vårt kobles til opplevelsen din, og muliggjør en elegant betalingsløsning for kundene og trygghet for virksomheten din.

Innhold + tilpasning

Fra tilpassede react.js eller angular-nettsider til en CMS, kan du integrere selv de mest komplekse handelskravene med det flotteste arbeidet ditt. Å kombinere det med smidig, fleksibel netthandel trenger ikke å gå på bekostning av innholdet ditt.

Opplevelse + Shopping

Gode kundeopplevelser? Har du perfeksjonert brukeropplevelsen din? Bra. Bruk API-ene våre for å bringe handelsfunksjonalitet sømløst inn i systemene og opplevelsene du har bygget for kundene dine. Det gir deg wow-faktor. Vi gir deg en robust netthandelsmotor bygget for å skalere.

Skalerbarhet + Enkelhet

Strømlinjeform hvordan du selger på nett med reduserte IT-kostnader på en moderne, åpen SaaS-plattform. Selg på tvers av flere nettsteder, enheter, applikasjoner, sosiale kanaler, og administrer alt på ett sted. Våre kanal-API-er lar deg håndtere alt fra ett kontrollpanel.

Kundeopplevelsen du ønsker — der du trenger den.

Valget ditt av front-end-opplevelse (enten en CMS, PWA eller en hvilken som helst egendefinert versjon) er en nøkkelfaktor i forretningsstrategien din. Til syvende og sist må netthandelsteknologien du bruker gjøre én ting: Fungere slik du trenger. Det er derfor vi har inngått samarbeid med toppbyråer, utviklere og teknologipartnere for å bygge integrasjoner og APIer for headless-implementeringer uten kompromisser. Ikke listet? Ikke noe problem — diskuter det med teamet vårt.

BigCommerce for WordPress

Skaler virksomheten din på WordPress og la BigCommerce frigjøre serverressurser med handelsfunksjonalitet som håndteres på back-end. Vår plugins leverer headless handel i en sømløs, skalerbar og åpen pakke for WordPress.

BigCommerce for Drupal

Bygg innholdsrike og sikre kundeopplevelser med Drupal på front-end og BigCommerce på back-end. Modulen vår er enkel å administrere og utformet for å møte alle handelsbehov bedriften din har.

BigCommerce for Bloomreach

Få tilgang til Bloomreachs åpne CMS med AI Search og Merchandising-verktøy, alt mens du utnytter BigCommerce-motoren på back-end.

BigCommerce for Adobe Experience Manager

Sap personlig tilpassede digitale opplevelser på tvers av kanaler ved å koble sammen Adobe Experience Manager-nettsteder og den robuste handelsfunksjonaliteten vår.

BigCommerce for Sitecore

Bygg fullstendig tilpassede digitale opplevelser med en plugin bygget for utvidelse. BigCommerce for Sitecore fjerner hindringene i å oppnå et høyt interoperabilitet-nivå, sikkerhet og fleksibilitet for å møte forretningsbehovene dine.

Deity Falcon for BigCommerce

Lever svært engasjerende appliknende opplevelser på tvers av enheter med Deity Falcon for BigCommerce. DEITY Falcon er den første direkte PWA (progressive web apps) front-end tilgjengelig på BigCommerce-plattformen.

Enterprise-sikkerhet i kassen

Flere lag med storbedriftssikkerhet beskytter kassen din mot uautorisert tilgang eller ondsinnede angrep, styrket av klassens beste oppetid, eksepsjonell DDoS-beskyttelse og industristandard PCI-overholdelse.

99,99 % serveroppetid

Den vertsbaserte netthandelsplattformen vår har en gjennomsnittlig oppetid på over 99,99 %. Vi tilbyr også en valgfri SLA for ekstra sikkerhet og trygghet.

Beskyttelse for kundene dine, trygghet for deg

Netthandelskassen vår bruker en flerlags-tilnærming for å levere robust enterprise-sikkerhet — og vi tar på oss PCI-samsvarsbyrden for å holde deg og kundene dine trygge.

"Med BigCommerce kan vi være trygge på at vi er PCI-kompatible døgnet rundt, året rundt. Du aner ikke hvor mye jeg setter pris på å ikke ha noen som helst bekymringer når det kommer til etterlevelse.»

Rick Culleton Administrerende direktør

Setter en ny standarden for allsidighet innen SaaS netthandelsplattformer

Skaler uten å bremse

Fra den enkleste katalogen til den mest komplekse, BigCommerce kan håndtere opptil 600 SKUer per produkt. Forvent konsistens og stabilitet med stort ordrevolum eller trafikkøkninger med bransjeledende 99,99 % gjennomsnittlig oppetid.

Få mer for pengene

Mer innarbeidede netthandelsfunksjoner, døgnåpen støtte, ingen transaksjonsgebyrer og en raskere tid før lansering. Begynn å selge raskere og tryggere med netthandelsplattformen som gir deg de beste totale eierkostnadene.

Nå ut til nye kunder.

Fra topp SEO til omni-channel-salg, BigCommerce hjelper med å få flere kunder til nettstedet ditt. Vi integrerer med verdens største markedsplasser, inkludert Google Shopping, Facebook og Instagram, og tilbyr mer enn 65 globale betalingsgateway-alternativer.

Mere enn du trenger til å begynne med? Start med BigCommerce Essentials.