Headless commerce

Headless netthandel helt uten hodepine.

Skap unike kundeopplevelser uten sidestykke ved hjelp av backend-handelsplattformen med flest headless-integrasjoner – og bytt aldri plattform igjen.

Lanser raskere og rimeligere med Catalyst.

Lanser din neste storefront med lynrask ytelse.

Next.js-handel gir den perfekte balansen mellom rask markedsintroduksjon, nettstedsytelse og en minneverdig kundeopplevelse. Derfor har vi utviklet Catalyst. Catalyst lar deg dra nytte av alle disse fordelene sammen med fleksibiliteten og støtten til en netthandelsplattform ved å tilby en komponerbar referansearkitektur i Next.js med React Server Components og vårt GraphQL Storefront API.

Raskere lansering med fritt valg av headless-løsninger

Rammeverk for frontend

Next.js

Bygg din neste netthandel-storefront med det ledende react-rammeverket for frontend-utviklere. Gjør nettet raskere med Next.js Commerce.

Gatsby.js

Forvandle e-handelsnettstedet ditt til en Progressive Web App ved hjelp av den raskeste generatoren for statiske nettsteder, som er bygget for hastighet, sikkerhet og skalerbarhet.

Nuxt.js

Ta kontroll over netthandelens frontend ved hjelp av det mest intuitive frontend-rammeverket for Vue-utviklere.

Content Management Systems

WordPress

Gjør innholdet ditt kommersielt med BigCommerce for WordPress. Bruk CMS-systemet du kjenner og elsker, uten at det går på bekostning av muligheten til å selge varer.

Contentful

Bruk en API-først headless-teknologi for å bygge hele innholdet og handelsstabelen din med Contentful og BigCommerce.

Prismic

Prismic er en headless nettstedbygger som hjelper digitale selskaper med å låse opp vekst med optimal ytelse, sterk merkevarebygging og rask iterasjon.

Contentstack

ContentstackⓇ – det banebrytende smidige innholdsstyringssystemet (CMS) – gir markedsførere og utviklere mulighet til å samarbeide rundt innhold som aldri før.

Plattformer for digital opplevelse

Uniform

Bygg komponerbar handel med Uniform. Organiser beholdningen din, gi brukerne kodefrie verktøy og tilpass handelen.

Amplience

Få friheten til å gjøre mer med Amplience, den ledende headless handelsplattformen for merkevarer og forhandlere.

Bloomreach

Lever kundereiser som er så personlige at de føles magiske, drevet av verdens beste Commerce Experience Cloud.

Gorewear Black
Black Diamond Black
Discount Electronics Black
Larq Black 210119 105259

Laget for å gi utviklere frihet uten å måtte starte fra bunnen av.

Skap engasjerende kundeopplevelser på et øyeblikk.

Kickstart headless-byggingen uten å måtte finne opp hjulet på nytt. BigCommerce gjør det enkelt å koble til de mest populære frontend-rammeverkene, inkludert Next.js, Gatsby og Nuxt.js, slik at du kan løfte kundeopplevelsen og øke konverteringsraten.

Komponerbar handel uten komplikasjoner.

Bygg opp netthandelen på din måte, med alternativer som passer din virksomhet uten at det går på bekostning av kvalitet eller ytelse. Skap handleopplevelser som forteller merkevarehistorien din ved hjelp av verktøy med lite eller ingen kode, din egen frontend-løsning eller en kombinasjon av begge deler.

API først, ikke kun API.

BigCommerce tilbyr robuste REST- og GraphQL API-endepunkter og omfattende dokumentasjon, slik at utviklere kan bygge headless storefronts for unike bruksområder. Utviklere kan samarbeide med forretningsbrukere for å gjøre det enkelt å administrere headless storefronts via BigCommerce-kontrollpanelet.

«Lanseringen på BigCommerce gjorde det mulig for oss å tilpasse kundereisen og levere en friksjonsfri opplevelse på tvers av kanaler.»

Andy Pickup, Digital Director, MKM Building Supplies

Bli inspirert av innovative headless-varemerker

Yeti Cycles Black
«BigCommerce har vokst fram som en leder innen headless commerce ved å prioritere rammeverket i produktutvikling og gjøre API-er tilgjengelige for de fleste av katalogfunksjonene. Yeti Cycles har allerede sett en betydelig økning i nettsalg, noe markedsføringsteamet tilskriver muligheten til å selge og markedsføre produkter ved å bruke kjernefunksjonaliteten til BigCommerce.»
Kirk CorneliusStrategisk direktør, The ZaneRay Group
The Good And The Beautiful Black
«Vi ønsket helst å bruke WordPress på grunn av det spesielle nisjemarkedet vårt. Vi ville ha muligheten til å inkludere mye support, opplæringsmateriell og videoer i stedet for kun salg av varer. En headless-klient med WordPress ville gjøre det mulig for oss å gi kundene den kundeopplevelsen vi ønsket.»
Daniel PhillipsØkonomidirektør, The Good and the Beautiful
SOG Knives Black
«BigCommerce og Contentful har gitt oss muligheten til å skape et nettsted som gjør oss i stand til å publisere innhold, som for eksempel de nye merkevare- og produktlanseringene våre, på en måte som virkelig gjør nettstedet vårt unikt.»
Steve MillerDirektør for netthandel, SOG Knives
Burrow Black
«Vi bruker et headless CMS for å modernisere plattformen vår og skape en god digital opplevelse på tvers av flere kanaler. Denne headless commerce-integrasjonen gir oss muligheten til å kombinere innhold og handel. Muligheten til å integrere med et content management system i tillegg til det logistiske aspektet gir oss det beste fra begge verdener.»
Kabeer ChopraBurrow Co-Founder og CPO
Yeti Cycles Black
The Good And The Beautiful Black
SOG Knives Black
Burrow Black

Demokratisering av headless commerce.

Koble sammen flere storefronts

Lag skreddersydde, moderne frontend-opplevelser på tvers av flere storefront-kanaler i ett og samme dashbord. Enten du administrerer flere merkevarer, selger på tvers av kundesegmenter eller bygger på tvers av forskjellige regioner – effektiviser driften fra én enkelt konto.

Frihet for utviklere

BigCommerce bygger handelssjiktet og gir utviklerne frihet til å velge de applikasjonene de foretrekker: CMS, DXP, PIM, ORM og mer. Få tilgang til et omfattende appmarked etter hvert som behovene dine vokser.

Pålitelig netthandel

Få skalerbarhet til å utvide – uten at det går på bekostning av plattformens ytelse. Overgå kundenes forventninger med en plattform som kan håndtere komplekse kataloger og store transaksjonsvolum.

Ressurser og blogg

Veiledning

The Future of Commerce Technology Forrester Report

Det siste innen innovasjon i online handel dreier seg om opplevelser knyttet til online shopping og drift. Les mer fra ekspertene i Forrester om hvordan de ser for seg at det digitale landskapet i detaljhandelen vil endre seg, hva som er avgjørende for en innovativ teknologipakke, og hvordan du kan oppnå resultatene du trenger for å nå dine ambisiøse mål.

Image
Veiledning

Hvorfor store bedrifter trenger komponerbar handel

Oppdag hvorfor tiden er inne for at store bedrifter beveger seg bort fra eldre teknologier og monolittplattformer og investerer i en fremtidsrettet komponerbar handelsløsning som muliggjør digital innovasjon.

Mere enn du trenger til å begynne med? Start med BigCommerce Essentials.