Omnikanal-løsning

Multikanals netthandel som konverterer, uansett hvor kundene dine kjøper

Kunder handler flere steder enn noen gang før. Få merkevaren din i feedene deres på tvers av alle berøringspunkter uten ytterligere utviklingsarbeid.

Kelty Svart
Cutter Buck Black
Ølkartell svart

Produktene dine i sentrum — uavhengig av kanal

Forhåndsbygde integrasjoner med Facebook, Instagram og Google Shopping lar deg selge der det er viktig, fra ett enkelt dashbord.

Integrer med nye kanaler når de lanseres.

BigCommerce samarbeider tett med Facebook, Google, PayPal og andre for å sikre at kundene våre har tidlig tilgang til nye salgsfunksjoner på alle kanaler.

Synkroniser beholdning og unngå oversalg uansett hvor salget skjer.

Oversalg av lagerbeholdning forårsaker store leveringsforsinkelser og svekker merkevarelojaliteten. Alle multikanal-integrasjoner er bygget på BigCommerces katalog-API for å synkronisere inventar fra tredjepartskanaler til back-end, og deretter videre til ERP-en eller teknologistakken din etter behov.

Slå sammen offline og online salg, inventar og regnskap.

Slutt å slå sammen salgskanaldata manuelt for en helhetlig forretningsvisning. Bruk i stedet en av BigCommerces salgspartnere til å automatisk synkronisere fysiske salg, inventar og inntekter til back-end.

Spørsmål om hvordan vi kan hjelpe din bedrift?

Våre salgs- og supportteam er tilgjengelige via telefon, chat og e-post.

En sentralisert kanaladministrasjonshub

Koble inventaret ditt til nettbaserte markedsplasser, sosiale medier og POS-løsninger etter eget valg med BigCommerce Channel Manager. Å legge til en ny kanal eller koble til en eksisterende krever bare noen få klikk.

Selg på markedsplasser

Vis produktene dine for millioner av kunder ved å legge dem ut på markedsplasser med høy trafikk som Amazon og eBay.

Selg på sosiale medier

Shoppere kan oppdage og kjøpe produktene dine på noen av verdens mest populære sosiale medieplattformer, inkludert Facebook og Instagram.

Selg personlig

Hold lagerbeholdningen automatisk oppdatert ved å koble til salgsstedet ditt.

Ta multikanals produktoppføringer til neste nivå

Hundrevis av BigCommerce-teknologipartnere har forhåndsbygde applikasjoner og integrasjoner du kan bruke for å bedre organisere, optimere, annonsere og måle multikanaloppføringene dine.

  • Synkroniser lagerbeholdning på tvers av oppføringer
  • Automatiser pikselplassering for å spore avkastning på forbruk
  • Aktiver oppfyllelse av flere lokasjoner via POS
  • Utvid til oppføringer på nye kanaler
Bc Photo People Collaborate Office 5 Generic

Talsmenn for digitale byråer på din side

Bygg og skaler ut SEM og betalte sosiale kampanjer med ledende eksperter for å raskt utvikle nye salgskanaler eller lære opp det interne teamet ditt. BigCommerces digitale byråpartnere gir deg sertifisert ekspertise for å hjelpe deg med å gjøre dine nye kanaler lønnsomme.

''Vi hjalp Hisense med å oppnå betydelig skalering og lanserte nettsiden deres på én måned. De lanserte sin direkte B2C-virksomhet og skalerte den deretter til Amazon, eBay NewEgg og Walmart. Vi kan lage et nettsted fra konsept til lansering på fire uker – det er 50 % raskere. Med andre plattformer ville vi brukt mye mer tid på å prøve å konfigurere det.''

Jessica Lago LEDER FOR MARKEDSFØRING OG PARTNERSKAP

"Disse forhåndsbygde integrasjonene gjør underverker for våre kunder. Med andre plattformer trengte vi tilpassede integrasjoner for noen av produktene."

Kevin Harmon GRUNNLEGGER OG ADMINISTRERENDE DIREKTØR

Forvirret og overveldet? Vi hjelper deg.

Lanseringstjenester

Bruk BigCommerces prosjektledelse og netthandelseksperter for å hjelpe deg med å levere trygt i tide og på grunn av vår direkte forbindelse med BigCommerce-produktteamene rundt om i verden. Vår dype ekspertise kan bidra til å minimere friksjon og få deg raskt ut på markedet med tjenester for løsningsarkitektur, datamigrering og implementeringsprosjektstyring.

Suksesstjenester

Stol på teknisk og strategisk kontoadministrasjon for å løse de vanskeligste netthandelsutfordringene dine. BigCommerce tilbyr Enterprise Account Management, Technical Account Management og opplæringstjenester for å gi deg personlige hjelpere for daglig suksess.

Mere enn du trenger til å begynne med? Start med BigCommerce Essentials.