Netthandel som skiller deg fra mengden. Det er vakkert.

Fremhevet kunde: LARQs konverteringsfrekvens økte med 80 % på 3 måneder på BigCommerce.

Molton Brown Black
Larq Svart 210119 105259
Zyppah Black
Victoria Health Black

Din helhetlige løsning for å akselerere vekst

Bygg prisvinnende kundeopplevelser på front-end uten å gå på akkord med back-end-brukervennligheten for det voksende teamet ditt.

Visk ut grensene mellom innhold og handel.

I fravær av den fysiske opplevelsen av å prøve produkter, må helse- og skjønnhetshandlere på nett fremme tillit og skape lojalitet gjennom sømløse handleopplevelser. Enten den er laget med innebygget funksjonalitet – eller på Bloomreach, Drupal, React eller spesialbygd — BigCommerce tilbyr enestående allsidighet for å sikre at du er godt posisjonert til å bruke opplevelsen på nettstedet som en sentral del av forretningsstrategien din.

Gå aldri glipp av en sjanse til å dra nytte av følgerne dine.

Facebook og Instagram er viktige kanaler for helse- og skjønnhetsmerker. Bruk BigCommerce til å synkronisere produktkatalogen din med de sosiale plattformene for å selge, annonsere og spore resultater med ett enkelt klikk. Og enda bedre, få private beta-invitasjoner til nye sosiale salgsverktøy fra Facebook og Instagram før de lanseres.

Innover med selvtillit.

Personalisering gir en mulighet til å levere unike, innovative opplevelser til kundene dine — så lenge du har verktøyene, støtten og kunnskapen til å få det til. BigCommerce gir deg innebygde segmenteringsfunksjoner og reklameregler, ekspansiv økosystemstøtte og spesialiserte tjenester for å lykkes med å få helse- og skjønnhetsmerket ditt til å skille seg ut på nettet.

Spørsmål om hvordan vi kan hjelpe din bedrift?

Våre salgs- og supportteam er tilgjengelige via telefon, chat og e-post.

Øk salget. Se deg aldri tilbake.

"Siden migreringen, har teamet vært i stand til å drive virksomheten effektivt i stedet for å feilsøke plattformproblemer. Salget er gått opp 10 %, og selskapets bunnlinje har forbedret seg ved å fjerne mer enn $50 000 i hosting- og lisensavgifter.»

GARY PELLEGRINO JR. DIREKTØR FOR BULK APOTHECARY

Mere enn du trenger til å begynne med? Start med BigCommerce Essentials.