En bedre måte å bruke B2B på.

Møt kundenes krav med en mer intuitiv, tilpassbar netthandelsplattform – bygget for de unike behovene til B2B.

Tectran hvit
Black Diamond Hvit
Berlin Emballasje hvit
Us Cutter Hvit
United aqua group hvit

B2B Edition vinner 24/24 medaljer i 2023 Paradigm B2B Combine.

Moderniser din B2B netthandel.

Kjøperportal

Moderne og personlig tilpassede opplevelser: inkludert tilpasningsalternativer for kunder og automatiserte administrative oppgaver som øker tilfredshet, lojalitet og salg.

Salgsrepresentant maskerade

Strømlinjeform B2B-innkjøp: logg inn på vegne av bedriften din, få tilgang til handlelister, legg produkter i handlekurven og legg inn bestillinger sømløst.

Kontroll på betalingssynlighet

Kontroller B2B-salg: administrer godkjente betalingsalternativer, inkludert kjøpsordrer og kredittkort, for en problemfri kjøpsopplevelse.

Begrenset tilgang

Tilpass kundereisen din: Begrens pålogginger, gjester/B2C-brukere kan søke om en bedriftskonto, og skape en sømløs opplevelse for alle.

Angi kjøperroller og tillatelser

Revolusjoner B2B-bedriften din: Skreddersydde opplevelser og tilpassbare kundenivåer, med rollebasert tilgangskontroll.

Fakturaportal

Akselerer fakturering og betalingsbehandling: Aktiver ulike betalingsmetoder for raskere, effektive og tilfredsstillende transaksjoner, akselerer fakturering og betalingsbehandling.

Selgertilbud og rabatter

Øk B2B-salg: Tilby personlige prisalternativer, tilbud og rabatter for å fremme kundelojalitet, øke salget og kundetilfredsheten.

Delte handlelister

Endre B2B-innkjøp: Lagre og administrer flere handlelister for gjenfinning og kjøp av tidligere lagrede produkter på tvers av avdelinger og prosjekter.

Kjøp igjen

Forenkle B2B-kjøp: Se kjøpshistorikk for hele selskapet, inkludert priser, for å enkelt bestille varer og administrere lagerbeholdning.

Enkel ombestilling

Administrer enkelt tidligere bestillinger, tilbud og lister: lag bruker-/selskapsspesifikke tilgangspunkter og bruk Quick Order Pad for å bestille på nytt effektivt.

Friksjonsfrie kjøp

Strømlinjeform kjøpeprosessen med CPQ: automatisk konfigurering, pris og tilbud med forhåndsinnstilte handlelister for raskere transaksjoner og flere salg.

Mobiloptimalisert

Opplev en moderne og strømlinjeformet kjøpsreise: mobilvennlig kundeportal, designet for digitalt erfarne kjøpere med et intuitivt grensesnitt og selvbetjente transaksjoner.

Multi-Storefront

Administrer flere butikkfronter effektivt: nå ut til nye kunder på tvers av segmenter, regioner og vertikaler mens du tilpasser kjøpsopplevelsen og øker merkevarelojaliteten.

Headless støtte

Styrk din B2B-bedrift: MACH-arkitektur, avansert funksjonalitet, sømløs integrasjon og personlige opplevelser gjennom API-er.

Øko(system)vennlig

Strategiske B2B-partnerskap: Hubspot, TradeCentric og Hawkseach gir de beste løsningene som fyller hull i team, tid og teknologi.

Hvorfor merkevarer sier at de flyttet til B2B Edition.

Integrer verktøyene du stoler på.

ERP, OMS, CRM — ikke noe problem. Forenkle viktige integrasjoner med ett klikk eller tilpass automatiseringen med åpne API-er.

Forbedret kundeopplevelse

Lanser forhåndsbygde verktøy med ett klikk, inkludert umiddelbar tilbudsgenerering, brukertillatelser og ombestilling for en førsteklasses B2B-kundeopplevelse.

Tilpasset frakt

Reduser kostnadene ved å bygge tilpassede fraktpriser for B2B-kundene dine via vår opprinnelige integrasjon med ShipperHQ, den ledende motoren for fraktpriser.

Tredjeparts datasynkronisering

Synkroniser data med hvilket som helst tredjepartsverktøy i økosystemet ditt ved å utnytte vår åpne og utvidbare plattform.

B2B netthandel på din måte.

Produksjon

Produserende kunder er forskjellige fra andre forbrukere, men de forventer fortsatt moderne kundeopplevelser. Lever en engasjerende og friksjonsfri reise for å oppnå et konkurransefortrinn.

Engroshandel

Forenkle med én enkelt for- og bakopplevelse for detaljhandel og engros. Automatiser kundegruppe-styring, og tilpass priser og rabatter helt ned til det unike SKU-nivået.

Koble til de beste B2B-partnerne.

Design og bygg en vakker butikk, forbedre markedsføringsresultater og effektiviser B2B-drift. BigCommerces byråpartnere gir deg sertifisert ekspertise ved å ta virksomheten din til neste nivå.

"Som en ganske kompleks B2B-operasjon, trengte vi ting som spesialiserte vareattributter, tilpassede innganger, et grensesnitt med vår eksisterende ERP og tilpassede frakt- og håndteringsmuligheter for kundene våre. Det var ingen enkel oppgave. American Eagle fikk oss imidlertid til å føle oss trygge og var i stand til å fullføre visjonen vi hadde."

Chris Hiller Daglig leder, Berlin Packaging

Migrert fra: Offline til online

"Vi jobbet med BigCommerce-partneren Intuit Solutions, som legger en skin over BigCommerce-kassen på én side og omorganiserer all informasjon. Nå er det tre kolonner på betalingssiden. Det er ingen scrolling i det hele tatt. Det er rent og ikke distraherende for kundene. I tillegg kan vi merke det eller inkludere oppsalg eller kryssalg etter behov. Det har fungert veldig bra."

David Berlach Medgrunnlegger og meddirektør, Bohemian Traders

Migrert fra: Volusion

"BigCommerce er spesielt godt egnet for B2B-bedrifter som leter etter en prisgunstig, partnersentrisk, flerbruks SaaS netthandelsløsning for å levere komplementær funksjonalitet."

ANDY HOAR   DIREKTØR, PARADIGM B2B

Utvid markedet ditt sømløst.

Selg og administrer B2B og DTC fra én plattform.

Konkurrer med DNVB-er

Med sterkere konkurranse fra digitalt innebygde vertikale merkevarer (DNVB), selg direkte til kunder og ta tilbake kontrollen over varehandelen og produktmeldingene dine.

Eie dine kundeforhold

Eie kunderelasjoner direkte, utvikle personlige kundeopplevelser og bygg langsiktig lojalitet.

"Tidligere stolte vi på at grossister gjorde mye av markedsføringen vår, men å gå direkte til forbrukeren har gjort det mulig for oss å dele merkevarehistorien vår med kunder på vår egen side og måte."

Heidi Maund, direktør for netthandel, Natori

Mer frihet. Mer salg. Mindre kompleksitet.

Det er BigCommerce B2B Edition.