Ditt valg av betalingsleverandører

Velg mellom mer enn 65 forhåndsintegrerte betalingsløsninger på nettet, som betjener 230 land og over 140 valutaer.

De beste betalingsløsningene, ingen ekstra avgifter

Ett-klikks oppsett

Kom raskere til ditt første salg ved å umiddelbart godta de store kredittkortene, PayPal og Apple Pay med et enkelt klikk.

Mobiloptimalisert

Omfavn mobilkjøpere med nettbaserte betalingsløsninger som gjør kjøp fra håndholdte enheter enkelt.

Gå internasjonalt

Støtt flere valutaer og godta enkelt betalinger fra kjøpere over hele verden.

Bekreft Black
Adyen svart
Amazon Pay svart
Apple Pay Svart
Autoriser nett Svart
Barclaycard svart
Chase Black
Checkout com svart
Cyber Source White
Pay Pal svart
Stripe Svart

Et betalingstilbud som kan forbedre virksomheten din

Funksjonene og fordelene som tilbys av vårt bransjeledende sett med løsninger vil bidra til å gjøre betalinger til en strategisk fordel for virksomheten din.

Frihet fra transaksjonsgebyrer

Mens Shopify belaster opptil 2 % av salget for bruk av en tredjeparts betalingsløsning, lar vi deg bruke løsningen du velger uten straff.

Optimalisert for mobil

Hver nettbasert betalingsløsning vi integrerer er designet for å fungere sømløst i kassen, uansett hvilke enheter kundene dine bruker. Strømlinjeform mobilkassen ytterligere ved å bruke de nyeste digitale lommebøkene.

Forhåndsintegrert, fullstendig kompatibel

Alle våre nettbaserte betalingsløsninger er PCI-kompatible og innebygd rett inn i plattformen vår, slik at du ikke trenger å bruke tid, penger eller krefter på å få dem i gang eller sertifisert.

Betalingsmuligheter for å møte ethvert behov

Uansett hva du ønsker å få ut av betalingsløsningen din, har vi tilbydere som vil hjelpe.

Utvid globalt

BigCommerce tilbyr integrasjoner med ledende leverandører som driver nettbetalinger i mer enn 95 land.

Tilby lokale betalingsalternativer

Vi har integrert med Adyen for å la deg godta flere lokale betalingsmetoder rundt om i verden.

Gi finansieringsmuligheter

Gi kundene dine mer kjøpekraft og bidra til å øke den gjennomsnittlige ordreverdien din uten å ta kredittrisiko.

*Prisvilkår: BigCommerce støtter et bredt spekter av betalingsleverandører. For å kvalifisere for PayPal-drevet av Braintree-prisen, her er detaljene og de neste trinnene dine.

Behandlingsgebyret for debet- og kredittkort begynner på 2,59 % + $0,49 per transaksjon for alle BigCommerce-abonnementer. Du finner alle abonnementspriser her. Basert på abonnementet ditt, kan du være kvalifisert for det abonnementets oppgitte behandlingshastighet. For å være kvalifisert, må bedriften være basert i USA. Deretter,

(1) Hvis du er en ny BigCommerce-selger som bruker en prøveversjon av PayPal drevet av Braintree-konto, må du velge en kvalifiserende BigCommerce-plan (Plus, Pro eller Enterprise). Gå inn på BigCommerce-kontoens klientområde og godta vilkårene for den valgte BigCommerce-planen og opprett en faktureringsavtale. Du vil da bli belastet den første månedens avgift for BigCommerce-planen din, og du vil bli kvalifisert til å søke om de forhandlede betalingsbehandlingsprisene med PayPal drevet av Braintree. Hvis du er en eksisterende BigCommerce-selger som allerede har en Plus-, Pro- eller Enterprise-plan, trenger du ikke fullføre dette trinnet.

(2) Fra BigCommerce-kontoens kontrollpanel Betalingsinnstillinger-området, fullfør og send inn PayPal-drevet av Braintree-applikasjonen for å oppgradere fra en prøveversjon til full konto. Ytterligere informasjon kan bli bedt om fra PayPal drevet av Braintree-teamet under prosessen med å vurdere søknaden din.

(3) 2 til 3 virkedager etter din godkjenning* for en PayPal-drevet av Braintree-konto, vil du bli tilsendt en priskontrakt på e-post for digital signering. Vi foreslår at du legger til echosign@echosign.com i hvitelisten for e-post for å redusere risikoen for at den havner i søppelpostmappen. Følg instruksjonene i e-posten om hvordan du signerer og returnerer kontrakten.

(4) Kontoen din vil da bli oppdatert for å gjenspeile den nye prisen, og du vil motta en e-postmelding med den oppdaterte prisen, som kan ta opptil 10 virkedager. Den nye prisen din vil kun gjelde for transaksjoner etter datoen på e-postvarslingen. Med jevne mellomrom gjennomgår Braintree kundekontoene deres for å sikre at tjenestene og prisene passer til kontoaktiviteten din. Braintree forbeholder seg retten til å revidere gebyrene deres når som helst, med en tretti (30) dagers varselperiode til deg før de nye gebyrene trer i kraft.** Drevet av Adyen