BigCommerce suksesstjenester

Styrk teamet ditt med eksperter og opplæringstjenester skreddersydd for å ta netthandelen til neste nivå.

Be om et tilbud
Success services collage lifestyle people generic

Kundesuksessjef

Få tips fra dedikerte eksperter for å fremme netthandelsstrategier og forretningsmål. Med en kundesuksessjef vil du ha en pålitelig rådgiver som samarbeider med deg for å forstå forretningsstrategien din og anbefale løsninger som hjelper deg å oppnå suksess.

Bc photo people collaborate office 5 generic

Proaktiv oppsøking

Din suksesssjef er det eneste kontaktpunkt du trenger for å nå ditt fulle potensial med BigCommerce. Som en intern advokat som er godt kjent med alle aspekter av virksomheten din, vil suksessjefen din fungere som en forlengelse av teamet ditt, proaktivt dele beste praksiser, nye funksjoner og integrasjoner, og sørge for at du blir informert om relevante plattformoppdateringer.

Success services bc photo lifestyle people generic B

En plan for suksessen din

Hvert kvartal vil suksessjefen din lage en suksessplan med nye ideer designet for å hjelpe deg med å maksimere suksessen din på plattformen, inkludert strategier for å forbedre underpresterende produkter, SEO-anbefalinger og muligheter for å utvikle andre kanaler.

Få hjelp til å utvide virksomheten din.

Request a Quote

Teknisk kontoadministrasjon

Spar tid og stress på å løse kompliserte tekniske problemer med teamet vårt bestående av tekniske rådgivere. Din tekniske kontosjef vil samarbeide med deg for å utvikle en strategi for å bruke integrasjoner og apper til å konfigurere innebygget og tilpasset funksjonalitet til spesifikasjonene dine. Som din interne advokat hos BigCommerce, vil kontoadministratoren din overvåke alle aspekter av butikkens teknologiske velvære, gi støttetilsyn og fungere som din interne advokat hos BigCommerce.

Bc photo person posing C generic

Teknisk runbook

Vi samarbeider med deg for å utvikle en teknisk referanseguide som er skreddersydd for butikken din, og som sparer tid på å diagnostisere slik at tekniske problemer kan løses raskere.

Eskaleringsadministrasjon

Din tekniske kontosjef vil fremskynde løsningen av støttesaker, gi regelmessige oppdateringer om feilrettinger, funksjonsforespørsler og ny funksjonalitet som er relevant for virksomheten din.

Tekniske vurderinger

Vi vil gi regelmessige råd og anbefalinger for å hjelpe deg med å forbedre effektiviteten på plattformen. Vi holder deg informert om nye trender og muligheter slik at du kan fokusere på virksomheten din.

Fjern de tekniske barrierene dine.
Les Mer

BigCommerce University

Ta del i opplæring som forvandler virksomheten din. Vi hjelper deg med å skape raskere verdi med spesialisert opplæring som forbedrer operasjonell effektivitet og maksimerer potensialet ditt i BigCommerce-plattformen. Opplæringene våre kan deles inn i to kategorier:

Oppsett og administrasjon av butikk

Alle som administrerer butikken din kan dra nytte av å bli en BigCommerce-plattformekspert. Dette omfattende kurset gir deg førstehåndserfaring innen front-end-design, butikkonfigurasjon, produktskaping, ordreadministrasjon og mer.

Utviklersertifisering

Mestre BigCommerce-design og API-miljøer med våre svært utvidbare SaaS-plattformsertifiseringskurs. Lær hvordan du løser en selgers forretningsbehov for tilpasning av butikkfronter, frakt, inventar, markedsføring og utvikling av tredjepartsapplikasjoner.

Bc photo person posing office 2 generic

Finn opplæringen som passer for deg.
Les Mer

Enterprise voksepakke

La en vokse-coach fra BigCommerce vise deg hvordan du gjør langsom nettstedtrafikk til en elv av ivrige shoppere som er klare til å kjøpe. En vokse-coach veileder deg til å få mest mulig ut av BigCommerce-butikken ved å hjelpe deg med å finne de riktige SEO- og konverteringsstrategiene for å drive virksomheten.

Bc photo people collaborating office generic

Søkemotoroptimalisering

  • Grundig SEO-gjennomgang for å produsere en samlet butikkhelserapport
  • Rapportanalyse for å identifisere konkrete skritt for å forbedre SEO
  • Coaching for søkeordstrategi, tilbakekoblingsporteføljer, ankertekst og mer

Konvertering

  • Grundig gjennomgang av konverering for å produsere en samlet butikkhelserapport
  • Rapportanalyse for å identifisere konkrete skritt for å forbedre konvertering
  • Coaching for hjem, kategori, produkt, betalingsside og mer
  • Forstå konverteringsdataene dine fra verktøy som Google AnalyticsSEO og konvertering

Enten vekstbehovene dine er SEO, konvertering eller begge deler, vil BigCommerces vekst-coach være ved din side for å hjelpe deg med å nå målene dine.

Finn tjenestepakken som passer for deg.
Request a Quote

Mere enn du trenger til å begynne med? Start med BigCommerce Essentials.

Få det viktigste