Få inntekter fra alle kanaler.

Få tilgang til mer enn 300 nye kanaler og optimaliser eksisterende kanaler med nye, kraftige funksjoner fra Feedonomics, verdens ledende fullserviceplattform for feed-administrasjon.

Synkroniser dataene dine i sanntid.

🟢 Tilgjengelig

Optimaliser salgspotensialet og datapipelinen med en hendelsesdrevet synkronisering i sanntid. Forhindre avvisning av oppføringer, oversalg og kontosuspensjon, og sikre raske oppdateringer av viktige attributter som lagerbeholdning og priser.

«Hvis du er en merkevare som selger på tvers av omnikanaler og ønsker å selge direkte til forbruker, eller hvis du er en merkevare med komplekse produkter eller komplekse kunder, finnes det ikke noe annet enn BigCommerce og Feedonomics.»

Michael Challinger, CEO, Houzer

Effektiviser datahåndtering og -validering.

🟢 Tilgjengelig

Sørg for at oppføringene er nøyaktige og fullstendige med datavalideringsverktøyet vårt, som gjør det enkelt å identifisere datahull og forebygge feil for å øke inntektspotensialet.

Optimaliser produktkategorisering på tvers av kanaler.

🟢 Tilgjengelig

Analyser produktgrupperinger og tilordne dem til taksonomiverdier for kanalkategorisering med verktøyet vårt for produktkategorisering. Bla gjennom gyldige verdier per kanal og opprett skalerbare regler.

Gjør det enklere å skape innhold.

🟢 Tilgjengelig

Verktøyet vårt for generering av kreativt innhold gir deg full fleksibilitet med brukerdefinerte spørsmål og sømløse referanser til felter i produktkatalogen.

Spor bestillinger og få oversikt i sanntid.

🟢 Tilgjengelig

Det forbedrede brukergrensesnittet til plattformen FeedAMP for automatisering av ordrehåndtering, gir deg strømlinjeformet visualisering av ordreruting og samleordrer, samtidig som du enkelt kan utføre massehandlinger på ordre.

Enkel overvåking av eksport.

🟢 Tilgjengelig

Hold deg informert og ha kontroll over noteringsprosessen. Følg med på statusen og se detaljert informasjon om eksporten med vår omfattende Export Runs-side.

Optimaliser budgivning og prising for maksimal avkastning.

🟢 Tilgjengelig

Feedonomics' detaljerte data optimaliserer bud- og prisbeslutninger med Google Price Competitiveness-rapporter. Bruk egendefinerte etiketter og regler for datatransformasjon for å forbedre kampanjeytelsen.

Ta datadrevne beslutninger med visualiseringer.

🟢 Tilgjengelig

Datavisualiseringer løfter datasiden og utvider mulighetene for blant annet kolonnefesting, egendefinerte visninger og sømløs deling med andre brukere.

Administrer planlegging og logger på tvers av tidssoner.

🟢 Tilgjengelig

Støtte for flere tidssoner sikrer sømløs koordinering på tvers av internasjonale avdelinger, slik at teammedlemmene kan bruke lokal tid i tillegg til koordinert universaltid.

Fjern friksjon med forbedrede varsler.

🟢 Tilgjengelig

Effektiviser ordrehåndteringen med forbedrede e-postvarsler og et dashbord for ordrefeil. Få handlingsrettet veiledning direkte på plattformen for å løse problemer.

«Vi har bare brukt Feedonomics i to måneder, men du verden så mye de har forandret livet vårt.»

Katie Ouaknine, Eier av Badgley Mischka Web

Synkroniser BigCommerce-katalogen din automatisk.

🟢 Tilgjengelig

Spar tid med automatisk støtte for oppføring av nye produkter, oppdatering av eksisterende oppføringer og håndtering av lagerdata. Integrer data fra ulike kilder som ERP og PIM.

Øk salget i butikken og online.

🟢 Tilgjengelig

Gjør det enkelt for kundene å kjøpe online og deretter hente varene i butikken eller få dem levert samme dag. Reduser tiden før lansering, forenkle integrasjonen og optimaliser data for økt ytelse med Feedonomics.


Effektiviser og optimaliser B2B-datatilkoblingen.

🟢 Tilgjengelig

Gjør det mulig for distribusjonsnettverket ditt å selge mer, raskere. Feedonomics effektiviserer datainntak og standardisering fra leverandører, slik at du kan skalere datasyndikering til distribusjonsnettverket ditt.

Utforsk helt nye kanallanseringer.

🟢 Tilgjengelig

Kom i gang og list produktene dine i nye kanaler over hele verden.«Når noen bruker en annen tjeneste for ordreintegrasjon, spør jeg: ‘Hva holder du på med? Vet du ikke at du kan få Feedonomics til å gjøre dette arbeidet for deg?’»

Kaleb Quist, Digital markedsføringsspesialist, Stone Coat Countertops

Forenkle returer på Facebook og Instagram Shop.

🟢 Tilgjengelig

Returer er nå sømløst integrert i automatiseringsløsningen for ordrehåndtering for Facebook- og Instagram Shops via API for å sikre effektiv håndtering av returer og tilbakebetalinger.

Lag strategier for samleordrer.

🟢 Tilgjengelig

Del automatisk opp samleordrer for nøyaktig rapportering, og sett dem sømløst sammen igjen for å få nøyaktig status for behandling på tvers av salgskanaler.

Administrer arbeidsflyter for bestillinger og ordrebehandling.

🟢 Tilgjengelig

Integrer markedsplasser og tredjepartspartnere med FeedAMP-plattformen. Med Marketplace Order API kan partnere enkelt legge inn, oppdatere og hente bestillinger.

Utvidet samarbeid: eBay Ads

🟢 Tilgjengelig

Vi har utvidet samarbeidet med eBay Ads for å øke bruken av eBay som detaljhandelskanal – inkludert subsidier/rabatter for kvalifiserte potensielle kunder. Finn ut mer

La oss gjøre STORE ting sammen.

Hva ønsker du å utforske videre?