Reduser driftskostnadene.

Minimer hodebryet, maksimer effektiviteten. Utforsk nye verktøy for å effektivisere driften og skape en bedre og sikrere backend.

Arbeid mer effektivt med forbedret navigasjon i Kontrollpanelet.

🔵 Kommer snart

Den nye navigasjonen i BigCommerce-Kontrollpanelet har et elegant og moderne design med utvidbare undermenyer som gjør navigering til en lek. I tillegg gjør en ny topplinje det enkelt å søke i nettbutikken, se storefront, bytte mellom butikker og mye mer.

Forbli trygg på plattformen du kan stole på.

Nye sertifiseringer for ISO 27017 (datasikkerhet i nettskyen), ISO 27018 (personvern i nettskyen) og overholdelse av EUs lov om digitale tjenester (DSA) betyr at BigCommerce er den plattformen du trenger i det lange løp.

ISO 27017: Sertifisering av datasikkerhet i nettskyen

🟢 Tilgjengelig

BigCommerce er nå ISO 27017-sertifisert. ISO 27017 fokuserer på å implementere robuste kontroller for informasjonssikkerhet som er skreddersydd for skytjenester, og understreker vår forpliktelse til å sikre integritet, konfidensialitet og tilgjengelighet for data i skybaserte miljøer.

ISO 27018: Sertifisering av personvern i nettskyen

🟢 Tilgjengelig

BigCommerce er nå ISO 27018-sertifisert. ISO 27018 fokuserer på beskyttelse av personlig identifiserbar informasjon (PII) i skybaserte databehandlingssystemer. Denne sertifiseringen sikrer det høyeste nivået av personvern og databeskyttelse for våre kunders sensitive informasjon.

EUs lov om digitale tjenester (DSA)

🟢 Tilgjengelig

BigCommerce er nå i full overensstemmelse med EUs lov om digitale tjenester (DSA). Ved å overholde DSA tar vi sikte på å bidra til et tryggere og mer pålitelig miljø online for våre brukere i EU.

Samsvar med PCI DSS 4.0

🔵 kommer snart

PCI DSS 4.0 legger større vekt på datasikkerhet i nettskyen og tjenesteleverandører, strengere praksis for risikostyring, oppdaterte autentiseringskrav og forbedrede prosedyrer for avdekking og håndtering.

«Fra et IT-perspektiv har prosjektet gjort det mulig for oss å trekke oss litt tilbake fra å bekymre oss for den daglige netthandelen. Før håndterte vi nemlig alle deler av teknologibunken. Lanseringen på BigCommerce har gjort det mulig for netthandelsavdelingen å fokusere på det de burde fokusere på: å selge.»

Michael Gray, Leder for IT, Rohan

Få mest mulig ut av produktkatalogen vår.

Tilpass produkttabeller, optimaliser produkthåndteringen, bruk masseoperasjoner og få raskere kategoritildeling med de nyeste forbedringene i produktkatalogen.

Forbedret grensesnitt for kategoristyring.

🟢 Tilgjengelig

Utforsk vår forbedrede dra-og-slipp-løsning, muligheten til å omorganisere kategorier, massevalg av kategorier og oppdatering av kategoriopprettelse. Finn ut mer

Bruk ShipperHQ med verktøyet t catalog import/export.

🟢 Tilgjengelig

Verktøyet catalog import/export støtter nå ShipperHQ-attributter som hjelper deg med å administrere fraktgrupper, opprinnelsessted og dimensjonsregler for hvert produkt. Finn ut mer

Utnytt vårt nye verktøy inventory import/export.

🟢 Tilgjengelig

Masseadministrer lagerbeholdningen på ett eller flere steder med et eget CVS-import-/eksportverktøy. Oppdatere lagernivåer for sikkerhet, lavt og tilgjengelig lager, samt bin-picking-numre (BPN). Finn ut mer

Administrer selv de mest komplekse kataloger.

⚫️ Venteliste

Ved hjelp av API-et for delte alternativer og modifikasjoner kan du opprette og administrere komplekse produkter med ulike varianter og tilpasninger, samt bygge integrasjoner med tredjeparts katalogadministrasjonssystemer. Fungerer kun med v3 Add/Edit Catalogs. Sett deg på ventelisten

Slipp kreativiteten løs med BigAI™ Copywriter.

🟢 Tilgjengelig

Bruk generativ AI til å lage overbevisende, SEO-optimaliserte produktbeskrivelser med merkevarens stemme og tone. Prøv ulike tekst- og innholdsstiler for å finne ut hva som fungerer best for din bedrift. Kom i gang

Utnytt kraften i datamaterialet ditt med BigAI™ Predictive Analytics.

🔵 kommer snart

Ved hjelp av Google BigQuery ML kan du få prediktive analyser, som for eksempel å forutsi den fremtidige livstidsverdien til nye kunder. Dette bygger på vår egen eksisterende Google BigQuery-integrasjon. Finn ut mer

Forenkling og effektivisering av fakturering.

⚫️ Venteliste

Reduser unødvendige kostnader med automatisert fakturering. I stedet for å motta flere fakturaer fra individuelle app-partnere, kan du få en samlefaktura fra BigCommerce. Sett deg på ventelisten

Øk sikkerheten med brukertillatelser.

⚫️ Venteliste

Administrer tilgang og tillatelser på tvers av individuelle brukere, grupper, partnere og storefronts med et kraftig, men brukervennlig grensesnitt og API i bedriftsklassen. Sett deg på ventelisten

Opprett enkelt manuelle ordrer og bestillingsforslag.

🔵 kommer snart

Takket være et nytt design på én enkelt side og et nytt utseende kan butikker med multi-storefronts nå opprette manuelle bestillinger og bestillingsforslag mot en spesifikk storefront-kanal.

Administrer virksomheten fra hvor som helst.

Bruk BigCommerce-mobilappen på farten. Den er tilgjengelig for både Apple iOS og Android. Analyser salgstrender, oppdater katalogen eller opprett og spor forsendelser fra hvor som helst.

Opprett nye forsendelser helt uten problemer.

🔵 kommer snart

Effektiviser ordrebehandlingen med den forbedrede funksjonen Create Shipment, som er tilgjengelig for både Apple iOS og Android. Skann produktstrekkoder for rask og nøyaktig pakking og sporing av ordrer.

Gjør påloggingen enklere og sikrere med passnøkler.

🟢 Tilgjengelig

Passnøkler er tilgjengelig for både Apple iOS og Android, og eliminerer behovet for å huske kompliserte passord, og erstatter dem i stedet med praktisk biometrisk autentisering som fingeravtrykk eller ansiktsgjenkjenning.

«Vi har aldri hatt noen begrensninger, så veksten vår på BigCommerce har alltid vært enorm. Vi har hatt en ganske rå utvikling, og veksten vår har vært ganske imponerende. Vi har holdt oss til plattformen og har ikke opplevd noen situasjoner hvor vi har følt oss begrenset av den.»

Sam Morton, grunnlegger og direktør, SKDA Moto Creative

Oppretthold sikkerheten med integritetsvern for skript i kassen.

🟢 Tilgjengelig

Få et forsprang på kravene i PCI DSS 4.0 ved å beskytte integriteten til skriptene dine. URL-skript i Script Manager støtter nå opptil fem SRI-hashes (Subresource Integrity) som nettleseren bruker for å godkjenne ressursene de henter.

Få bedre sikkerhet for UPS-forsendelser.

🔵 kommer snart

Den innebygde UPS-integrasjonen vår støtter nå OAuth 2.0 for økt sikkerhet og beskyttelse mot svindel.

Få tilgang til observasjonslogger for selgere.

🟢 Tilgjengelig

Trenger du å bevare historiske logger eller kjøre avanserte analyser av logger for butikkaktivitet og API-tilgang? Motta dem i en egendefinert Google Cloud Storage-konto eller Amazon S3-bucket.

Ta datadrevne beslutninger, drevet av Google.

Bruk dataene dine med Google Analytics, Googles sikre datalager BigQuery og visualiseringer med forhåndsdefinerte rapporter i Google Looker Studio.

Utforsk de nye funksjonene i Google Analytics 4.

🟢 Tilgjengelig

Vår Google Analytics 4-integrasjon inneholder nå tolv omfattende data-event, fra kampanjevisninger til fullføring av betalingsprosessen. Vi har lagt til hendelser på serversiden, først og fremst refunderings-event, og flere forbedringer er planlagt. Innebygd støtte for Googles samtykkemodus gjør det enklere å overholde datalovgivningen og samtidig optimalisere for forretningsvekst. Finn ut mer

Utnytt nye kunde- og lagerdatasett i Google BigQuery.

🟢 Tilgjengelig

Vi videreutvikler kontinuerlig Google BigQuery-integrasjonen vår med nye datasett for kundegrupper og lagerbeholdning på flere lokasjoner fire ganger daglig. Oppdag mer

Få tilgang til beholdningsrapporter for flerlokasjoner i Google Looker Studio.

🟢 Tilgjengelig

Få innsikt i lagerbeholdningen på flere steder med den nye egendefinerbare Google Looker Studio-rapporten. Analyser salgsdata etter sted, forstå kundenes hentepreferanser og optimaliser lagernivåene ved hjelp av salgsmålinger for å øke effektiviteten og lønnsomheten. Kom i gang

«BigCommerce sørger for at alt er sikkert. Vi trenger ikke å bekymre oss for at nettstedet vårt skal bli hacket eller å vedlikeholde det. Det hjelper også å ha BigCommerce på backend, slik at vi kan fokusere på å selge produkter.»

Chelsey Eggert, Driftsdirektør, BB Wheels

Effektiviser driften med utvalgte apper.

Forbedring: StagingPro-plattform for mellomlagring og publisering

Når nyopprettede butikker nå legges til BigCommerce-kontoen din, vil brukeren som er knyttet til kontoens e-postadresse som standard være butikkeier. De riktige tilordningene mellom konto og bruker er opprettet og funksjonelle.

Forbedring: Noibu storefront- og kassaovervåking

Med Noibus overvåkingsløsning finner du feil i storefront raskere, prioriterer dem og løser dem til slutt – det betyr raskere lansering av butikker og høyere ytelse og konvertering.

Forbedring: ShipStation Native Label Printing

ShipStation har lansert Native Label Printing, som gir deg muligheten til å få tilgang til ShipStation og generere fraktetiketter direkte fra BigCommerce-kontrollpanelet, noe som gir en mer effektiv arbeidsflyt.

La oss gjøre STORE ting sammen.

Hva ønsker du å utforske videre?