Få fart på B2B-virksomheten.

BigCommerce kan B2B – og vi gir deg nye verktøy for å forbedre kjøperopplevelsen og maksimere salget med det siste innen tilpasning, lokalisering, tilbudsfunksjonalitet og mye mer.

Utforsk den nye B2B-innkjøperportalen.

🟢 Tilgjengelig

Gi B2B-kjøperne all den informasjonen de trenger for å gjennomføre sømløse transaksjoner, og forbedre kjøpsopplevelsen med flere tilpasningsmuligheter enn noensinne.

Tilpass med vår innkjøperportal med åpen kildekode.

🔵 Kommer snart

Lag din egen skreddersydde innkjøperportal ved å ta utgangspunkt i kildekoden til vår innkjøperportal, og minimer kostnadene knyttet til løsninger for å dekke komplekse B2B-behov.

Sentraliser fakturaer.

🟢 Tilgjengelig

Gi innkjøperne en helhetlig oversikt over fakturaene, identifiser raskt utestående saldoer og massebetal flere fakturaer for å forenkle betalingsprosessen. Finn ut mer

Øk mobilkonverteringer for kjøpere på farten.

🟢 Tilgjengelig

Få fart på salget med nye mobilforbedringer. Den optimaliserte innkjøperportalen vår har forbedret score for mobilsidehastighet, noe som bidrar til å øke konverteringsfrekvensen over alt der innkjøperne handler.

Gå fra handlelister til pristilbud med ett klikk.

🟢 Tilgjengelig

Konverter utvalgte varer til en ny tilbudsforespørsel ved å klikke på en knapp, og gjør det mulig for innkjøpere å gjenbruke lister på tvers av bedriftskontoer – ideelt for prosjektbaserte virksomheter der handlelister opprettes før et tilbud. Finn ut mer

Driv headless med B2B GraphQL.

🟢 Tilgjengelig

Få full tilgang til de samme dataene og verktøyene som ligger til grunn for innkjøperportalen for storefront via det nye GraphQL API-et vårt. Les utviklerdokumentasjonen

Aktiver kjøperportalen på headless storefronts.

🟢 Tilgjengelig

Å gå headless med B2B bør ikke kreve at du starter fra bunnen av. Aktiver innkjøperportalens funksjoner på dine headless storefronts via Javascript API.

Tilpass tillatelser for nye kontoer.

🟢 Tilgjengelig

Utforsk forbedrede kontrollinnstillinger for nyregistrerte selskaper, for eksempel hvem som kan se produkter, priser og/eller legge inn bestillinger, samt fullt tilpassede varsler til innkjøpere. Finn ut mer

«Med BigCommerce B2B Edition kan vi tilby medlemmene våre all den B2B-funksjonaliteten som trengs for å gjøre innkjøp, samtidig som vi tilbyr den visuelle, innholdsfokuserte opplevelsen som gir deg følelsen av en B2B-nettside. Vi er sikre på at vi har en fleksibel og tilpassbar plattform som ivaretar alle våre forretningsbehov.»

Scott Ferguson, VP, United Aqua Group

Lokaliser globale B2B-opplevelser.

🟢 Tilgjengelig

Moderne B2B-innkjøpere forventer en lokal opplevelse. Derfor har vi gjort det enkelt for innkjøperne å handle på sine egne språk og i sine egne valutaer med kanalspesifikke overstyringer.

Skreddersy oversettelser av storefront.

🟢 Tilgjengelig

Tilpass hver eneste tekststreng som er synlig i kjøperportalen for hver enkelt storefront ved hjelp av vår funksjon for oversettelsesadministrasjon, og optimaliser B2B-kjøpsreisen for hvert enkelt land.

Enkel lokalisering av produktkataloger.

🟢 Tilgjengelig

For merkevarer som satser internasjonalt med lokaliseringsinnstillinger aktivert, kan lokalisert kataloginnhold utvides til din B2B innkjøperportal. Finn ut mer

Utstyr salgsteamene med lokaliserte tilbud.

🟢 Tilgjengelig

Du kan raskt og enkelt gjengi tilbuds-PDF-er på åtte ulike språk for å gi salgsteamene bedre støtte når de jobber med potensielle kunder over hele verden. Finn ut mer

«BigCommerce har gjort det mulig for oss å vokse fra en liten, lokal virksomhet til å betjene et internasjonalt publikum.

Den innebygde funksjonaliteten i plattformen og den sømløse integrasjonen med ERP-systemet vårt har vært helt avgjørende for oss.»

Eddie Grovu, Head of Ecommerce and Digital, Toolden

Minimer kompleksiteten i tilbudsarbeidet.

🟢 Tilgjengelig

Utforsk de nye funksjonene for innkjøpere og salgstilbud for å effektivisere tilbudsprosessen og håndtere kompleks drift.

Tilpass fraktkostnader i B2B-tilbud.

🟢 Tilgjengelig

Salgsrepresentanter kan nå overstyre fraktmetoder og -kostnader, som opprettholdes gjennom hele kjøpsprosessen. Finn ut mer

Få tilgang til enda flere produkter for pristilbud.

🟢 Tilgjengelig

Selg produkter som kun er katalogprodukter eller prisbeskyttede produkter med godkjenning. Produkter som kun kan kjøpes gjennom tilbudsprosessen, er nå tilgjengelige i innkjøperportalen. Finn ut mer

Kontroller hvilke tilbud som kan kjøpes umiddelbart.

🟢 Tilgjengelig

Gi selgerne fleksibilitet til å avgjøre med ett klikk om et spesifikt tilbud skal være tilgjengelig for kjøp umiddelbart eller ikke. Finn ut mer

Tilpass tilbud med avtalespesifikke priser.

🟢 Tilgjengelig

Du kan enkelt justere pristilbudet basert på hver enkelt avtale og hvert enkelt produkt. Finn ut mer

Legg til tagger i tilbud for enkel filtrering.

🔵 Kommer snart

Legg til egne tagger i tilbudene, og bygg taggbaserte arbeidsflyter for rask filtrering og nyttige påminnelser.

Utvid tilbudsskjemaer med ekstra felter.

🔵 Kommer snart

Legg til ekstra felter i tilbudsskjemaet med synlighetsalternativer på feltnivå. Bruk disse ekstrafeltene til å samle inn informasjon i forbindelse med tilbudsforespørsler eller til internt bruk.

Implementer nye utløserbaserte e-poster med tilbud.

🔵 Kommer snart

Gi innkjøperne og selgerne dine rask beskjed gjennom hele forhandlingsprosessen med seks nye, tilpassbare, utløserbaserte e-poster med tilbudsvarsler.

«Vi har ikke bare beholdt styrken i den opprinnelige butikken vår, men også utvidet den med en spesifikk tilnærming til målgruppen.

Den nye teknologien forenkler det daglige arbeidet vårt med mange nyttige funksjoner. Det er virkelig banebrytende.»

Rene Clobes, Digital Marketing Manager, Expresso

Utforsk nye kredittfunksjoner.

🟢 Tilgjengelig

Med funksjonaliteten for kredittilgjengelighet kan du bedre synkronisere et kjøpende selskaps kredittilgjengelighet og deres online-konto fra registreringssystemet ditt. Begrens kjøp automatisk når kredittgrensen overskrides.

Aktiver kredittilgjengelighet.

🟢 Tilgjengelig

Selektiv aktivering av kreditt på selskapsnivå med definerte valutaer og maksimal tilgjengelig kreditt.

Begrens innkjøpskapasitet.

🟢 Tilgjengelig

Begrens muligheten til å legge inn bestillinger via vilkår eller innkjøpsordrer når kredittverdien overskrides.

Opprett kredittsperrer.

🟢 Tilgjengelig

Stopp kjøp for alle kjøpere i et selskap når kontoen er flagget som kredittsperret.

Synkroniser kredittilgjengelighet.

🟢 Tilgjengelig

Bruk de nye endepunktene for kredittilgjengelighet til å holde kredittilgjengeligheten for bedriftskontoer oppdatert og synkronisert med ERP-systemet.

La oss gjøre STORE ting sammen.

Hva ønsker du å utforske videre?